rss
Hírek - Úszás
(448)
Olimpiai bajnok úszónk, Gyurta Dániel kedden sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentette, hogy befejezi pályafutását.
Dr. Sós Csaba szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(432)
A korábbi kapitány nem gondolta volna, hogy a Hosszú Katinka és Shane Tusup közötti szoros és magas szintű kapcsolat egyszer csak így...
(340)
Dr. Koroknai András, a MÚSZ keretorvosa volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(409)
A magyar úszóklasszis itthon végre újra együtt dolgozhat Plagányi Zsolttal, aki térdműtét miatt nem lehetett ott a floridai edzőtáborban.
(378)
Törös Károly, a KESI Vízilabda edzője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(490)
Komoly sérülést és rengeteg nehézséget maga mögött hagyva újra töretlen lelkesedéssel edz a háromszoros paralimpikon úszó. Az immár...
(336)
Kálnoki Kis Attila, a 24.hu rovatvezetője volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(487)
Gyurta Gergely, az UTE úszója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(447)
Az eseményen válogatott vízilabdázók is tiszteletüket tették, így Nagy Viktor, Hosnyánszky Norbert és a gyermeket váró Czigány Dóra is.
(473)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.