rss
Hírek - Úszás
(1125)
Tavaly nem csak olimpiai bajnok tanítványa, Gyurta Dániel hagyta el Széles Sándor mesteredzőt, a klubjától is elküldték a 61 éves szakembert.
Olimpiai bajnok úszónőnk, Risztov Éva a szerdai napon saját közösségi oldalán erősítette meg a felröppent sajtóhírt, miszerint...
(215)
Hargitay András korábbi szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(369)
Vermes Albán olimpiai ezüstérmes úszó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(220)
Dr. Sós Csaba szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(411)
Az úszószövetség elnöke, Bienerth Gusztáv új korszakot ígért, és be is váltotta azt. Az eddigi 3 szövetségi kapitány helyett ezentúl...
(99)
Edzőváltás és Gyárfás-korszak után, hazai vb előtt. A Sport24 stábja az olimpiai bajnok Gyurta Dánielnél járt.
(210)
Bienerth Gusztáv, az úszó szövetség elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(419)
A Magyar Úszó Szövetség újdonsült elnöke, Bienerth Gusztáv megtartotta első sajtótájékoztatóját, ahol elmondta, mi várható az...
(185)
Bienerth Gusztáv elmondta, hogy minden segítséget megad majd a vizes-vb szervezőbizottságának, valamint tudja, hogy együtt kell működnie...
(236)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
03:30
Tenisz
WTA-torna, Miami A program élőben látható
13:45
Amerikai foci
HFL, Miskolc Steelers-Budapest Cowbells A program élőben látható
17:00
Tenisz
ATP Masters, Miami A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:55
Kézilabda
Bundesliga, Hannover-Kiel A program élőben látható
17:00
Tenisz
WTA-torna, Miami A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
21:25
Labdarúgás
argentin bajnokság, San Juan-Boca Juniors A program élőben látható
23:30
Labdarúgás
argentin bajnokság, River Plate-Belgrano A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.