rss
Hírek - Úszás
(242)
Olimpiai bajnok úszónőnk, Risztov Éva a szerdai napon saját közösségi oldalán erősítette meg a felröppent sajtóhírt, miszerint 31 esztendősen visszavonul.
Hargitay András korábbi szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(410)
Vermes Albán olimpiai ezüstérmes úszó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(251)
Dr. Sós Csaba szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(462)
Az úszószövetség elnöke, Bienerth Gusztáv új korszakot ígért, és be is váltotta azt. Az eddigi 3 szövetségi kapitány helyett ezentúl...
(128)
Edzőváltás és Gyárfás-korszak után, hazai vb előtt. A Sport24 stábja az olimpiai bajnok Gyurta Dánielnél járt.
(239)
Bienerth Gusztáv, az úszó szövetség elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(461)
A Magyar Úszó Szövetség újdonsült elnöke, Bienerth Gusztáv megtartotta első sajtótájékoztatóját, ahol elmondta, mi várható az...
(201)
Bienerth Gusztáv elmondta, hogy minden segítséget megad majd a vizes-vb szervezőbizottságának, valamint tudja, hogy együtt kell működnie...
(270)
Tóth István, a Szentendrei Honvéd Kossuth Lajos SE elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában,...
(856)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
00:55
Labdarúgás
argentin bajnokság, Boca Juniors-Arsenal Sarandi A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:55
Labdarúgás
belga bajnokság, Club Brugge-Waregem A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.