rss
Hírek - Úszás
(1294)
Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszóval és Kenderesi Péter cselgáncsozóval beszélgetett skype-on Zelinka Ildikó műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Zsiborás Gergő, a Forbes újságírója volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(431)
Sós Csaba szövetségi kapitány a Sport 24-ben beszélt Hosszú Katinkáról, Cseh Lászlóról, Gyurta Dánielről és Verrasztó Dávidról.
(373)
Csurka Gergely, az MÚSZ sajtófőnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(6231)
Ráskó Eszter pszichológus volt Zelinka Ildikó műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1596)
Dr. Sós Csaba szövetségi kapitány volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
(1002)
Bernek Péter Európa-bajnok úszó és Verrasztó Evelyn Eb-ezüstérmes úszó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító...
(475)
A Magyar Úszó Szövetség 110. születésnapját ünnepelte, és tovább bővült a magyar úszás Hírességek Csarnoka is: Kovács Ágnest,...
(397)
Szántó Dáviddal, a DIGI Sport riporterével beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli...
(598)
Hosszú Katinka megvédte címét 400 méter vegyesen, míg Bernek Péter második lett 400 méter gyorson, a koppenhágai rövid pályás úszó...
(318)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.