Videók - Úszás
Edzőváltás és Gyárfás-korszak után, hazai vb előtt. A Sport24 stábja az olimpiai bajnok Gyurta Dánielnél járt.
Videó lejátszása (26)
Bienerth Gusztáv, az úszó szövetség elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (4)
Bienerth Gusztáv, az úszó szövetség elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (30)
A Magyar Úszó Szövetség újdonsült elnöke, Bienerth Gusztáv megtartotta első sajtótájékoztatóját, ahol elmondta, mi várható az ő ténykedése alatt.
Videó lejátszása (27)
Bienerth Gusztáv elmondta, hogy minden segítséget megad majd a vizes-vb szervezőbizottságának, valamint tudja, hogy együtt kell működnie Gyárfás Tamással.
Videó lejátszása (34)
Tóth István, a Szentendrei Honvéd Kossuth Lajos SE elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (49)
Hornyák Viktor, a Széles Sándor Úszó-nevelő Műhely vezetője is pályázik az úszószövetség megüresedett elnöki posztjára.
Videó lejátszása (27)
A szentendrei Honvéd Kossuth Lajos Sportegyesület elnöke, Tóth István az egyike azon három jelöltnek, akik a Magyar Úszó Szövetség megüresedett elnöki posztjára pályáznak.
Videó lejátszása (29)
Bernek Péter világbajnok úszó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (57)
Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (81)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.