Videók - Úszás
Meg van a harmadik magyar érem a vizes világbajnokságon, Cseh László ezüstérmet szerzett a 200 méteres férfi pillangóúszás döntőjében. A magyar úszó ezzel pályafutása nyolcadik világbajnokságán is érmet szerzett.
Videó lejátszása (9)
Az Iron Lady azt követően nyilatkozott, hogy megszerezte Magyarország számára az első vb-aranyat a hazai rendezésű világversenyen.
Videó lejátszása (22)
Kozma Dominik nem érezte tehernek, hogy ő volt a váltó rangidőse, úgy látta, hogy minden nekik kedvezett.
Videó lejátszása (38)
Szántó Dávid, a vizes világbajnokság versenyigazgatója reméli, hogy nyolc érmet minimum szerzünk, de legyen ez inkább kétszámjegyű.
Videó lejátszása (30)
Elképesztő sorozatot teljesít a vizes-vb-n Rasovszky Kristóf. Nyitásként 5 km-en hetedik, a mai napon 10 km-en ötödik lett, de a java még csak most jön. A váltó után 25 km-en is rajthoz áll, majd a medencében vízbe ugrik 1500 gyorson is. Ezt ő csak így nevezte: fájdalmas levezetés.
Videó lejátszása (43)
Már az utolsó simításokat végzik a vízilabda-viadal helyszínén, pénteken ugyanis a nyitóünnepséggel kezdetét veszi a vizes világbajnokság. Kemény Dénes szerint mindkét pólócsapatunk megnyerheti a tornát, sőt, ugyanez igaz a Millenium néven induló Masters-gárdára is.
Videó lejátszása (64)
Bár vízilabdásaink nem számítanak első számú esélyesnek – sem a hölgyek, sem az urak mezőnyében - , Kemény Dénes szerint a közönség átsegítheti pólósainkat az esetleges holtpontokon.
Videó lejátszása (67)
Az ősszel edzőt váltó, azóta Nagy József segítségével készülő Gyurta Dániel tehát ismét újrakezdte. Hogy nem megy rosszul a közös munka, azt jelzi, az áprilisi országos bajnokságon három aranyérem került a nyakába. Persze az idén ő is elsősorban a hazai rendezésű vb-re koncentrál.
Videó lejátszása (49)
A versenyhelyszínek elkészülnek, Gyurta Dániel pedig felkészül a világbajnokságra
Videó lejátszása (51)
Kálnoki Kis Attila, a 24.hu felelős szerkesztője volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Videó lejátszása (60)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
02:00
Labdarúgás
International Champions Cup, Tottenham - AS Roma A program élőben látható
11:00
Tenisz
Tenisz, Bastad A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
11:00
Tenisz
WTA-torna, Nancsang A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.