Hírek
AMERIKAI FUTBALL, HUNGARIAN BOWL
2016. június 19. 19:55, vasárnap

Rice megnyerte a bajnoki címet a miskolciaknak - VIDEÓVAL

Első vidéki csapatként a Miskolc Steelers nyerte meg a XI. Cellect Hungarian Bowlt, miután drámai küzdelemben 19-16-ra győzött a Budapest Cowbells ellen.

A TALÁLKOZÓ PONTJAI
[RELATED VIDEO:1]

A budapesti BVSC Stadionban került megrendezésre a XI. Cellect Hungarian Bowl, ahol a tavaly előtti bajnok, alapszakaszt megnyerő Budapest Cowbells és az első ízben fináléba jutó, alapszakasz második Miskolc Steelers feszült egymásnak.

Az első félidőben minden úgy alakult, ahogy vélhetően a miskolciak eltervezték.  A Steelers az első két negyedben remekül játszott, mind a védősor, mind pedig a támadósor remekelt, és egy remek támadó drive-nak, Benson pazar elkapásának és az azt követő jutalompontnak köszönhetően a szünetben 7-0-ra vezettek Száraz Zsolt tanítványai.

A folytatásban aztán nagyot fordult a játék képe, aminek eredményeként szinte a semmiből egyenlített a Cowbells. Ezt követően ugyan rendezte sorait a borsodi gárda, ám 5 perccel a vége előtt egy fantasztikus futójátékot követően Roják touchdownt ért el, és bár a jutalompont elmaradt, így is 13-7-re fordított a fővárosi együttes.

A hajrá is igen izgalmasra sikerült, ugyanis a miskolciaknak sikerült egyenlíteniük Lamar TD-jével, ám a vezetést nem tudták ismét megszerezni, miután blokkolták a jutalomrúgást. Ám a drámának ezzel még nem volt vége: előbb egy mezőnygóllal ismét a Cowbells került előnybe, ám az utolsó másodpercben hatalmas hibát vétettek a fővárosiak, hiszen odarúgták a labdát Rice-nak, aki egy egész pályás TD-t elérve megnyerte a meccset csapatának.

AMERIKAI FUTBALL, HUNGARIAN BOWL
Miskolc Steelers - Budapest Cowbells 19-16

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
17:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
20:25
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - Sassuolo A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:55
Labdarúgás
török bajnokság, Trabzonspor - Erzurumspor A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.