Hírek
AMERIKAIFUTBALL
2016. szeptember 24. 17:08, szombat

Harmadszorra már sikerült, megvan a magyar válogatott első győzelme! - VIDEÓVAL

Megszerezte első sikerét az újjáalakult magyar amerikaifutball-válogatott, miután fiaink felkészülési mérkőzésen 23-22-re diadalmaskodtak Lengyelország legjobbjai ellen, a fehérvári First Fielden.

Korábban a magyar fiúk a csehektől és a szerbektől is kikaptak, de a papíron erősebb lengyelek ellen bizakodva várták az összecsapást.

Az első pontokat a vendégek tették fel az eredményjelzőre, de a mezőnygólnyi különbséget még sikerült egalizálni, ám a nagyszünetig még két touchdownt szereztek a lengyelek. És, bár történelmi barátaink kihagytak egy jutalomrúgást, így is 16-3-as előnnyel mehettek pihenni.

A folytatásban aztán nagyot fordult a játék képe, egy szépen kivédekezett szituáció önbizalmat adott a mieinknek, akik Czirók Márton TD-jével szépíteni tudtak. Nem sokkal később – akárcsak az első alkalommal – Bencsics Márk adott remek touchdown-passzt, az célpont pedig ezúttal is Czirók volt, így már vezettünk.

A lengyelek azonban ismét a maguk javára fordították a mérkőzést, de a magyar válogatott kivédekezte a TD utáni kétpontos kísérletet.

És amikor már mindenki azt hitte, hogy szoros meccsen ugyan, de vereséget szenved Magyarország, Bencsics újabb zseniális touchdown-passzt osztott ki, címzettje pedig Szabolcska Balázs volt, aki szépen kapta el a labdát, ezzel pedig válogatottunk megszerezte első sikerét!

A MECCS PONTJAI

[RELATED VIDEO:1]

AMERIKAIFUTBALL, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország - Lengyelország 23-22 (3-16)


 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
férfi Európa Kupa, Alba Fehérvár - Rilszki Szportiszt A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.