Hírek
SPANYOL KUPA, NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
2017. január 11. 11:04, szerda

Máris búcsúzik a Barca a Spanyol Kupától? - VIDEÓVAL

Ezen a szerdán is jelentkezik spanyol labdarúgással a DIGI Sport! A Király Kupa szerdai meccsei közül ugyanis élőben mutatjuk meg a Barcelona – Athletic Bilbao meccset 21:10-től az egyesen. Mivel a katalánok az első meccset elveszítették, így könnyen előfordulhat, hogy búcsúznak a sorozattól. Tartsanak velünk!
(Reuters)

A két csapat nyolcaddöntőjének első felvonását Bilbaóban rendezték, amelyen a hazaiak Aritz Aduriz és Inaki Williams találataival még az első félidőben kétgólos előnybe kerültek és igaz, a fordulás után Lionekl Messi is eredményes volt, a katalánok mégis elveszítették 2-1-re a meccset. A Barca ráadásul a hétvégén is botlott, hiszen a bajnokságban a Villarreal otthonában játszott 1-1-es döntetlent úgy, hogy Messi szabadrúgása az utolsó pillanatban mentette meg a vereségtől a sztárcsapatot.

Tehát ráférne már egy siker a Barcára, hiszen ezzel nem csupán a rossz sorozata szakadna meg a csapatnak, hanem elengedhetetlen lenne a továbbjutás szempontjából is. A klub vezetői mindent meg is tettek azért, hogy a játékosok figyelmét a futballra összpontosítsák, hiszen nem engedték el őket a hétfői FIFA-gálára. Ennek hátterében pedig minden bizonnyal az húzódott, hogy Messiék még jobban fel tudjanak készülni a Bilbao elleni meccsre.

Az biztos is, hogy nem vehetik félvállról a baszkokat, hiszen ellenük egyetlen gárda sem mehet biztosra. Azonban az is igaz, hogy az Athletic inkább hazai környezetben félelmetes ellenfél, hiszen idegenben eddigi tizenhárom szezonbeli fellépésükből csupán négyet nyertek meg. A Barca otthonába pedig nem nyerni járnak a csapatok. Ennek ellenére biztosak lehetünk abban, hogy a Bilbao mindent megtesz majd a továbbjutásért, hogy ez sikerül-e nekik, az 21:10-től kiderül a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!

AZ ELSŐ MECCS  GÓLJAI:
[RELATED VIDEO:1]

SPANYOL KUPA, NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Barcelaon – Athletic Bilbao 21:10, ÉLŐ, DIGI Sport 1
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.