Hírek
NŐI KOSÁRLABDA EUROLIGA
2017. január 11. 19:40, szerda

Negyedszer nyert a Sopron - VIDEÓVAL

A Uniqa Sopron együttese hazai pályán 76-64-re győzte le a lengyel Polkowicét a női kosárlabda Euroligában, ezzel negyedik sikerét ünnepelhette. A vendégek elvesztették minden továbbjutási esélyüket.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

A  Sopron és a Polkowice hatalmas csatát vívott Lengyelországban, akkor a mieink csak hosszabbítás után tudtak győzni. A  magyarországi meccsen is a Sopron kezdett jobban, 7-0-val indítottunk. 18-9 után azonban nagyon feljöttek, sőt, egyenlítettek is a lengyelek, szerencsére Turner triplája megtörte a csendet, és az első negyedet 23-20-as vezetéssel zártuk.

A  másodikban szerencsére mindent kihagytak a lengyelek, Turner ellenben remek formában játszott, ennek köszönhetően a félidőben 48-30-as soproni vezetés állt az eredményjelzőn.

A  harmadik negyed viszont rémálomszerű lett. A  Sopron belealudt a meccsbe, a lengyeleknél viszont Harrison nagyon belelelendült, és a negyed végére tíz ponton belülre került a Polkowice (58-50).

Harrison az utolsó felvonásban is szorgalmasan termelte a pontokat, ennek köszönhetően öt pontra is feljött a Polkowice. A  végén a mieink még egyszer tudtak újítani, úgyhogy 76-64-re nyert a Sopron, megszerezve a negyedik győzelmét. A  Polkowice viszont elvesztette a továbbjutási esélyét.

NŐI KOSÁRLABDA EUROLIGA
Uniqa Sopron - Polkowice 76-64

 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.