Hírek
OLASZ KUPA, NYOLCADDÖNTŐ
2017. január 11. 22:42, szerda

A Juventus és a Fiorentina is továbbjutott - VIDEÓKKAL

Sokáig úgy tűnt, hogy a Juventus magabiztosan veri az Atalantát, végül azonban csak 3-2-re győzte le a bergamóiakat. A Fiorentina egy végén megítélt tizenegyessel gyűrte le a Chievót.
(fotó: Reuters)

A FIORENTINA-CHIEVO MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:2]

Szerdán két mérkőzést rendeztek az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében, először a Fiorentina-Chievót játszották le. A firenzeiek az első félidőben nem találták a fogást ellenfelükön, ám a játékrész ráadásában Tomovics meglódult, Radovanovics pedig csak szabálytalanul tudta megállítani. A szerb középpályásnak ez volt a második sárga lapja, így kénytelen volt kiállni. A Fiorentina akár a szabadrúgásból megszerezhette volna a vezetést, ám Bernardeschi lövését a felső léc mentette.

Szünet után próbálkozott a Fiorentina, de nem tudott betalálni, ráadásul a Bastient felrúgó Zaratét is kiállította a játékvezető. Úgy tűnt, hogy a rendes játékidőben nem születik döntés, ám Domenico Celi tizenegyest adott Bernardeschi buktatásáért, bár úgy tűnt, hogy előtte Kalinic szabálytalankodott az egyik védővel szemben… Bernardeschi mindenesetre nem zavartatta magát, a jobb sarokba lőtte a tizenegyest, így a Fiorentina lesz a Napoli ellenfele.

A  Juventusban ezúttal a kispadon kapott helyet Gonzalo Higuaín, de csapata nélküle sem állt hadilábon a góllövéssel: a 16. percben Mandzukic még a kapufát találta el, de a 28. percben ő készítette le a labdát Dybalának, aki kilőtte a bal sarkot.

A szünetre 2-0-s vezetéssel vonult a Juventus, ezúttal Dybala szolgálta ki Mandzukicot, aki higgadtan helyezett a kapuba. Szünet után kissé leült a meccs, és mindenkit váratlanul ért, hogy a 71. percben szépített az Atalanta, a csereként beállt Konko a kapufa segítségével lőtt hatalmas gólt.

Sokáig azonban nem reménykedhetett az Atalanta, ugyanis D’Alessandro feleslegesen fellökte a tizenhatos szélénél Lichtsteinert, a megítélt tizenegyest Pjanic váltotta gólra. A hajrában egy másik bergamói csereember, Latte Lath még szépíteni tudott. A végén mindent megpróbált az Atalanta, de az egyenlítés már nem sikerült.

A Juventus ellenfélre vár a Milan vagy a Torino személyében.

A JUVENTUS-ATALANTA MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

OLASZ KUPA, NYOLCADDÖNTŐ
Fiorentina - Chievo 1-0
Juventus - Atalanta 3-2

 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:30
Tenisz
WTA-torna, Stuttgart A program élőben látható
18:10
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
18:30
Tenisz
WTA-torna, Stuttgart A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
UEFA Európa Liga, Marseille - Salzburg A program élőben látható
23:15
Labdarúgás
UEFA Európa Liga, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
11:30
Tenisz
WTA-torna, Isztambul A program élőben látható
14:00
Tenisz
WTA-torna, Isztambul A program élőben látható
18:55
Kosárlabda
Euroliga, rájátszás, Zalgiris Kaunas - Olympiakosz A program élőben látható
20:55
Kosárlabda
Euroliga, rájátszás, Baskonia - Fenerbahce A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
18:00
Tenisz
WTA-torna, Isztambul A program élőben látható
20:30
Tenisz
WTA-torna, Stuttgart A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.