Hírek
KOSÁRLABDA, NŐI EUROLIGA
2017. február 15. 20:21, szerda

Nagy csatában vérzett el a Sopron - VIDEÓVAL

Az Uniqa Sopron női kosárlabdacsapata - háromszori hosszabbítást követően - 98-95-re kikapott a Hatay Büyüksehir gárdájától az Euroliga 13. fordulójában, ezzel pedig gyakorlatilag eldőlt, hogy a magyar hölgyek nem juthatnak be a rájátszásba.
(fotó: fiba.com)

Miután a két együttes decemberi találkozóján a Hatay 74-66-ra nyert, így a meccs előtt hetedik helyen álló Sopronnak minimum kilenc ponttal kellettvolna diadalmaskodnia, hogy legyen esélye kiharcolni a továbbjutást legalább az Európa Kupa rájátszásába.

A mérkőzés szorosan indult, majd a második negyedre átvették az irányítást a magyar lányok, és ebben a felvonásban már többször is összejött a hőn áhított különbség. A vendégek azonban nem adták olcsón a bőrüket, és még a nagyszünet előtt a maguk javára fordították az állást.

Kétpontos hátrányból kezdte így a harmadik tíz percet a Sopron, amely nem tudott ellépni a török gárdától. Pár másodperccel az összecsapás vége előtt aztán 66-64-es állásnál a hazaiak szándékosan faltoltak, a Hatay pedig mindkét büntetőt értékesítette, így hosszabbítás következett – így ugyanis még volt esély a kilencpontos siker kiharcolására.

Ez a veszélyes taktika folytatódott az első és a második ráadásban is, de végül visszaütött: a harmadik öt percben ugyanis feljavult a látogató alakulat, és a mieink hibáit kihasználva végül meg is nyerte a párharcot – elütve a soproniakat a rájátszás lehetőségétől.

A HARMADIK HOSSZABBÍTÁS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

KOSÁRLABDA, NŐI EUROLIGA, 13. FORDULÓ
Uniqa Sopron - Hatay Büyüksehir 95-98 h.u.

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
08:00
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
12:00
Tenisz
WTA-torna, Eastbourne (benne: Babos - Radwanska) A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:35
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.