Hírek
TENISZ, WTA-TORNA, DOHA, NEGYEDDÖNTŐ
2017. február 16. 16:04, csütörtök

Cibulkovának hatodik próbálkozásra sikerült legyőznie Stosurt; Babosék visszaléptek - VIDEÓVAL

Elsőként Dominika Cibulková jutott be a legjobb négy közé a Katarban zajló WTA-tenisztornán, miután két szettben győzött Samantha Stosur ellen. Babos Tímea és Darija Kaszatkina visszalépett a párosmeccstől.
(fotó: Reuters)

A CIBULKOVÁ-STOSUR MECCS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

Cibulkovának eddig nem termett babér Stosur ellen, hiszen eddigi öt meccsüket kivétel nélkül az ausztrál teniszező nyerte, igaz, közel három éve nem találkoztak egymással WTA-tornán.

Ezúttal jól kezdett a szlovák versenyző, egyből elvette Stosur adogatását, majd egy újabb brék után már 5:1-re vezetett. Azonban Stosur ezután sorozatban négy játékot nyert, ám 5:5 után megint nem tudta hozni az adogatását, így Cibulkováé lett a szett.

A  másodikban már mindketten biztosabban adogattak, egyedül Cibulkovának kellett kétszer is bréklabdát hárítania. 4:4 után azonban a harmadik kiemelt az első bréklabdáját értékesítette, ezzel a meccset is megnyerte. Az elődöntőben a Plisková-Csang meccs győztese vár rá.

Több mérkőzést már nem tudtak lejátszani csütörtökön, ugyanis az eső volt az úr. Babos Tímea Darija Kaszatkinával az oldalán párosban játszott volna, de visszaléptek. A magyar játékos hivatalos honlapján az áll, hogy Kaszatkina egy meccset vívott Kerberrel, majd két szettet letudott Puiggal szemben is, ezután jött volna a párosmeccs. Babosnak pedig fájt a bokája.

TENISZ, WTA-TORNA, DOHA, NEGYEDDÖNTŐ
Cibulková (szlovák, 3.) - Stosur (ausztrál) 7:5, 6:4

 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
08:00
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
12:00
Tenisz
WTA-torna, Eastbourne (benne: Babos - Radwanska) A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:35
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.