Hírek
TENISZ, ATP 1000-ES TORNA, INDIAN WELLS, DÖNTŐ
2017. március 20. 00:10, hétfõ

Federer Indian Wellsben is csodát tett! - VIDEÓVAL

Roger Federer két szettben, szűk másfél óra alatt győzte le Stanislas Wawrinkát az Indian Wellsben megrendezett ATP 1000-es tenisztorna döntőjében. A svájci klasszis ötödik alkalommal nyerte meg ezt a versenyt karrierje során.

Roger Federer fantasztikus formában érkezett a döntőbe, hiszen szettet sem vesztett a torna során, ráadásul a fináléig vezető úton meglepően könnyedén intézte el mumusát, Rafael Nadalt is, akit nemrégiben az Australian Open fináléjában öt szettben múlt felül. A korábbi világelső így annak ellenére számított a döntő esélyesének, hogy Wawrinka is igencsak jól teniszezett ezen a tornán, ráadásul jelenleg a világranglistán is Federer előtt van.

Az első felvonásban mindkét játékos nagyon magabiztosan adogatott, a tizedik játékig egyik félnek sem volt esélye a brékre. Ekkor azonban Wawrinka egy pillanatra elveszítette a fonalat, Federer pedig nem kegyelmezett, 6:4-re megnyerte a szettet.

A második játszma egy Wawrinka-brékkel kezdődött, azonban a világranglista harmadik helyezettje nem sokáig örülhetett ennek, ugyanis a negyedik gémben Federer nyert játékot fogadóként. A folytatásban mindketten kiválóan adogattak, de a szett hajrájában Wawrinka ismét elbizonytalanodott, amit Federer ismét kihasznált, így a  korábbi világelső 6:4, 7:5-re megnyerte a meccset és ezzel ötödik alkalommal ülhetett fel Indian Wells trónjára.

A  MECCS  UTOLSÓ PERCEI:
[RELATED VIDEO:1]

TENISZ, ATP 1000-ES TORNA, INDIAN WELLS, DÖNTŐ
Federer (svájci, 3.) - Wawrinka  (svájci, 9.) 6:4, 7:5

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
08:00
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
12:30
Tenisz
WTA-torna, Birmingham, negyeddöntők A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
12:00
Tenisz
WTA-torna, Mallorca, negyeddöntők A program élőben látható
16:30
Tenisz
WTA-torna, Mallorca, negyeddöntők A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
19:30
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.