Hírek
FIA F3, SILVERSTONE, 3. FUTAM
2017. április 16. 11:02, vasárnap

Ilott nyerte a harmadik futamot, Schumacher utolsó lett - VIDEÓVAL

Calum Ilott nyerte a FIA F3 elnevezésű sorozat harmadik futamát Silverstone-ban. A Mercedes pilótája mögött a második Joel Eriksson lett, a harmadik helyen pedig Lando Norris végzett.

Az első futamot Lando Norris, a másodikat Joel Eriksson nyerte az F3-as idény első versenyhétvégéjén Silvestone-ban. Nos, a harmadik futamot Callum Ilott kezdte az élről, és hiába jött el jól a rajt után, Eriksson még az első körben megelőzte őt.A Mercedes pilótája azonban nem hagyta ezt ennyiben, nem sokkal később visszaelőzte riválisát egy ügyes manővernek köszönhetően.

Ilott a folytatásban ellépett ellenfeleitől és magabiztosan hozta be autóját az első helyen. A második Eriksson lett, a harmadik pedig Norris. Michael Schumacher fia Mick, aki ebben a szezonban debütál ebben a sorozatban, jól kezdte a futamot, azonban hibázott, így visszacsúszott, majd végül a tizennyolcadik helyen zárta a futamot.

A  FUTAM UTOLSÓ PERCEI:
[RELATED VIDEO:1]


 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg, döntő A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.