Hírek
FÉRFI KOSÁRLABDA EUROLIGA, RÁJÁTSZÁS, 2. MÉRKŐZÉS
2017. április 20. 21:16, csütörtök

Hangáéknak közel volt a moszkvai bravúr, ismét nyert idegenben a Fener - VIDEÓKKAL

Második meccsét is elveszítette a Baskonia együttese a CSZKA Moszkva otthonában a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében. Hanga Ádám együttese ezúttal 84-82-re kapott ki. A magyar válogatott játékos hat ponttal zárt.

Bár a CSZKA vezetett az első mérkőzés jelentős részében, a Baskonia mégis izgalmassá tette a végét kedden este, hiszen az utolsó negyedben vezetett is. Azonban az utolsó tíz pontot a CSZKA dobta a meccsen.

Nos, a második meccsen a baszkok elveszítették az első két negyedet (21-20 és 19-15), azonban a nagyszünetben még közel voltak riválisukhoz. Azonban a tíz perc elején kisebb rövidzárlat keletkezett a vendégek játékában, így a huszonötödik percre öt pontról tizennégyre nőtt a hátrányuk. (58-44).

Ennek ellenére nem adta fel a Baskonia, annak ellenére sem, hogy a záró felvonás előtt tizenegy volt a hátránya. Az utolsó percekre aztán a spanyol alakulat szépen lassan lőtávba lopta magát, tizennégy másodperccel a vége előtt pedig Rodrigue Beaubois keze sült el, triplája a gyűrűben kötött ki, aminek köszönhetően Hanga Ádámék kiegyenlítettek. Az utolsó másodpercek azonban ismét a CSZKA malmára hajtották a vizet, ugyanis Kyle Hines 1,1 másodperccel a vége előtt két büntetőt dobhatott, és mivel nem hibázott, így a moszkvaiak 84-82-re nyertek.  Hanga Ádám hat pontig jutott, de sérülés miatt ezúttal csak 22 percet töltött a pályán.

A CSZKA - BASKONIA HAJRÁJA:
[RELATED VIDEO:2]

A játéknap második meccsén a Fenerbahce ismét a Panathinaikosz otthonában lépett pályára és a török együttesnek volt oka a bizakodásra, hiszen kedden 71-58-ra nyert Görögországban. Nos, a Fener az első negyedet megnyerte két ponttal, ezt az előnyt pedig a nagyszünetre is megőrizte.

A harmadik felvonás ismét a vendégeknek sikerült jobban, így a záró negyed előtt négy volt az előnyük. A Pana az utolsó pillanatig küzdött és meg is volt az esélye, hogy megnyerje a meccset, azonban végül a törökök 80-75-re nyerték az összecsapást, így már csupán egy hajszálra vannak a továbbjutástól, hiszen a következő két meccset saját közönségük előtt játsszák, és már csak egy sikerre van szükségük a három győzelemig tartó párharcban.
 
A PANATHINAIKOSZ-FENERBAHCE MECCS HAJRÁJA

[RELATED VIDEO:1]

FÉRFI KOSÁRLABDA EUROLIGA, RÁJÁTSZÁS, 2. MÉRKŐZÉS
CSZKA  Moszkva-Baskonia 84-82
Összesítésben 2-0 a CSZKA javára.     
Panathinaikosz-Fenerbahce   
75-80
Összesítésben 2-0 a Fenerbahce javára.     

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.