Hírek
FÉRFI KOSÁRLABDA EUROLIGA, FINAL FOUR, ELŐDÖNTŐ
2017. május 19. 20:15, péntek

Nem lesz címvédés, görög-török döntő az Euroligában - VIDEÓKKAL

Az Olympiakosz jutott be elsőként a férfi kosárlabda Euroliga döntőjébe, miután a Final Fourban 82-78-ra győzte le a címvédő CSZKA Moszkvát. Ellenfele az a Fenerbahce lesz, amely legyőzte a Real Madridot.
(fotó: euroleague.net)

A CSZKA-OLYMPIAKOSZ MECCS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:2]

Címvédésére készülve érkezett az isztambuli Final Fourra a CSZKA Moszkva, de csalódással végződött a kaland. Igaz, az oroszok nagyon nehéz ellenfelet kaptak az Olympiakosz személyében.

Pedig az első negyed a moszkvaiaké volt, akiknek akadt egy 11-0-s etapjuk is, a tíz percet 18-12-es vezetéssel zárták. A  második negyedben Milos Teodoszics remekelt, és a nagyszünetben már hét pont volt a két csapat között a különbség (40-33), pedig volt 12 is.

A  nagyszünet után viszont magára talált az Olympiakosz, és 64-60-ra felzárkózott az utolsó felvonás előtt. Sőt, a hajrában Szpanulisszal nem bírtak az oroszok, az Olmypiakosz kiválósága szűk két perccel a vége előtt csapata javára fordította a meccset, amelyet végül 82-78-ra nyertek a görögök, és ők várják, hogy ki lesz a döntőbeli ellenfelük.

A török közönség nagy örömére végül a Fenerbahce jutott be a döntőbe, amely a második elődöntőben legyőzte a Real Madridot. Az isztambuliak az első három negyedet megnyerték, a végén a Real egy kicsit közelebb zárkózott, de a hazaiak győzelmét nem fenyegette veszély. Pedig a spanyoloktól került ki a két legponterősbb játékos a 28-ig jutó Sergio Llull és a 21-gyel záró Jaycee Carroll személyében.

A bronzmeccset és a döntőt vasárnap játsszák.

A FENER-REAL MADRID MECCS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

FÉRFI KOSÁRLABDA EUROLIGA, FINAL FOUR, ELŐDÖNTŐ
CSZKA Moszkva - Olympiakosz 78-82
Fenerbahce - Real Madrid 84-75

 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.