Hírek
RATIO MEDIA HFL, ELŐDÖNTŐ
2017. június 25. 17:38, vasárnap

A Cowbells átgázolt az egrieken és ismét finalista - VIDEÓVAL

A Budapest Cowbells lesz a Miskolc Steelers ellenfele a Ratio Media HFL fináléjában, miután a fővárosi együttes a második elődöntőben nagyon simán verte 49-6-ra az Eger Heroes csapatát.

Mint arról beszámoltunk, elsőként a címvédő Miskolc Steelers jutott be a sorozat döntőjébe, miután 27-25-re verte a Budapest Wolves csapatát. A második elődöntőben az alapszakaszban másodikként végző Eger Heroes csapott össze a rájátszásra remek formába lendülő, tavalyi finalista Budapest Cowbells csapatával Felsőtárkányban.

A Kolomposok számára remekül alakult az első félidő, hiszen végig kontrollálták a meccset, ami az eredményben is megmutatkozott. Az első negyedet követően már 7-0-ra vezetett a budapesti együttes Cseperkáló futott TD-jének és Szentirmai extrájának köszönhetően.

A második negyedben is remek futójátékot produkált a Cowbells, ami újabb touchdownt eredményezett. Farkas pazar passzát követően Antal révén az egriek is megszerezték első pontjaikat, ám a két extra pontért tett kísérletet blokkolták.

Takács azonban egy szép elkapással, Roják pedig egy újabb futó TD-vel tovább növelte a fővárosiak előnyét, ráadásul Szentirmai lába az extrák alkalmával ezúttal sem remegett meg, így a szünetben 28-6-ra vezettek Karim Trabelsi tanítványai.

A magabiztos fór ellenére nem vehette félvállról a folytatást a Cowbells, ugyanis a két gárda alapszakaszbeli meccsén hiába vezetett már tizenhét ponttal is, végül vereséget szenvedett. Ám a mai produkciót látván hatalmas meglepetés lett volna, ha az egriek ismét megfordították volna a találkozót.

Nos, a csoda valóban elmaradt, sőt, a harmadik harmadot 21-0-ra hozták a Kolomposok. Az utolsó etapban az egriek próbálkoztak becsülettel, ám végül még a szépítés sem jött nekik össze, így a Budapest Cowbells nagyon magabiztos játékkal jutott be a döntőbe, ahol a tavalyi évhez hasonlóan ismét a Miskolc Steelers lesz az ellenfél.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

RATIO MEDIA HFL, ELŐDÖNTŐ
Eger Heroes - Budapest Cowbells 6-49

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.