Hírek
GLORY 43
2017. július 15. 08:41, szombat

Inocente elfogyott, de győzött; Zsuravljov ideiglenes világbajnok lett, Vannostrand megnyerte a kihívótornát - VIDEÓKKAL

Némi meglepetésre a brazil Guto Inocente megosztott pontozással legyőzte Benjamin Adegbuyit a Glory-sorozat legutóbbi állomásán, New Yorkban.

AZ INOCENTE-ADEGBUYI MECCS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:3]

A neve ellenére román Adegbuyi évek óta a súlycsoport második legjobb búnyósának számít, az elmúlt öt évben csak Rico Verhoeventől szenvedett vereséget. Ahhoz, hogy a holland klasszist végre megelőzze a ranglistán, először Guto Inocente ellen is győznie kellett volna.

Az első menet eléggé kiegyenlített volt, a másodikban azonban a brazil jóval nagyobb fölényben volt, és pontosabb is volt, mint ellenfele. A harmadikra azonban mindketten elfogytak erőben, főleg Inocente, akit többször is csak a szerencse mentett meg a padlóra kerüléstől. Igaz, Adegbuyiban sem volt olyan átütőerő, hogy eldöntse a meccset.

Inocente végül megúszta, és a bírák megosztott pontozással végül neki adták a győzelmet. Adegbuyinak az elmúlt öt évben mindössze a harmadik veresége volt ez.

A VANNONSTRAND-CSIKADZE MECCS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

Kevin Vannostrand nyerte a Glory 43 pehelysúlyú kihívótornáját. Az amerikai színekben versenyző bunyós a döntőben Giga Csikadzét múlta felül, egyhangú pontozással.

Mivel Vannostrand kiütéssel, Csikadze viszont egy vérre menő küzdelem árán jutott a torna döntőjébe, várni lehetett, hogy a liverpooli születésű bunyós lesz pihentebb az összecsapáson. Ezzel együtt Vannostrand inkább meglepő mozdulatainak és pontosságának köszönhette, hogy elhódította a trófeát.
A közeljövőben tehát a súlycsoport bajnoka, Robin van Roosmalen ellen bizonyíthat a 30 éves, New York államban élő harcos. 

A ZSURAVLJOV-CAVALARI MECCS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:2]

Pável Zsuravljov nyerte a félnehézsúly ideiglenes világbajnoki címmeccsét Saulo Cavalari ellen. Az ukrán és a brazil, az orosz világbajnok, Artyom Vahitov kézsérülése miatt küzdhetett meg ezért az övért.

Hatalmas küzdelem volt a ringben, ahol az utolsó pillanatokban Zsuravljov egyértelműen többet tudott mutatni, így egyhangú pontozással múlta felül riválisát. A harcosok nem lettek nagy barátok, de ezt az ukrán nyilván nem bánja.

Zsuravljov az ideiglenes bajnok és várhatja a visszatérő Vahitovot, hogy kiderítsék, ki is a legjobb a félnehézsúlyban.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
08:00
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
12:30
Tenisz
WTA-torna, Birmingham, negyeddöntők A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
12:00
Tenisz
WTA-torna, Mallorca, negyeddöntők A program élőben látható
16:30
Tenisz
WTA-torna, Mallorca, negyeddöntők A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
19:30
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.