Hírek
TENISZ, WTA-TORNA, BUKAREST
2017. július 17. 09:12, hétfõ

Ki foglalja el Halep megüresedett trónját?

Ezen a héten sem hagyjuk női tenisz nélkül a sportág szerelmeseit! A DIGI Sport csatornáin ugyanis élőben mutatjuk meg a 226 750 dollár összdíjazású bukaresti salakpályás WTA-torna legfontosabb pillanatait. Tartsanak velünk!

A bukaresti tenisztornát sorozatban negyedik alkalommal rendezik meg, azonban a hazai nézők bánatára ezúttal nincs ott a mezőnyben a helyi kedvenc Simona Halep, aki 2014-ben és 2016-ban megnyerte a tornát.

Ott lesz ellenben a tavalyi döntős, Anasztaszija Szevasztova, aki köszönhetően isdei teljesítményének is, ezúttal első kiemeltként vághat neki a tornának. Ezúttal pedig szerene tornagyőzelemmel távozni a román fővárosból.

Ebben azonban sokan szeretnék megakadályozni. Például a második kiemelt Carla Suarez Navarro, vagy a harmadikként kiemelt Julia Görges, de a hazai versenyzők közül sem szabad leírni senkit, hiszen elindul a tornán Sorana Cirstea és Irina-Camelia Begu is.

Az is biztos, hogy idén új bajnokot avatunk Bukarestben, hiszen a kétszeres bajnok Halep mellett eddig csupán egy győztese volt ennek a tornának, 2015-ben Anna Karolina Schmiedlova nyert itt, de most ő sincs az indulók között. Hogy ki lesz, aki elfoglalja a trónt, az kiderül ezen a héten a DIGI Sport csatornáin. Tartsanak velünk!
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
18:20
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, St. Étienne - Strasbourg A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
14:00
Tenisz
Davis Kupa, döntő, Franciaország - Belgium A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
skót bajnokság, Dundee - Rangers A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
18:40
Kosárlabda
Euroliga, Fenerbahce - Himki Moszkva A program élőben látható
20:40
Kosárlabda
Euroliga, Unicaja Málaga - CSZKA Moszkva A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.