Hírek
VASÁRNAPI ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK
2017. augusztus 13. 07:00, vasárnap

Spanyol és olasz szuperkupával, Masters vb-fináléval és prémium teniszdöntőkkel zárjuk a hetet

Nem fog csalódni, aki ezen a vasárnapon a DIGI Sport csatornáit választja! Ahogy a címből kiderül, megmutatjuk az Olasz Szuperkupa-döntőt, a Spanyol Szuperkupa-finálé első felvonását, továbbá a budapesti FINA Masters világbajnokság aranymeccsét is, melyen az olimpiai bajnokok sorát felvonultató Millennium száll medencébe a legfényesebb medálért. Emellett lesz francia és belga foci, valamint férfi és női prémium tenisz is Kanadából. Tartsanak velünk!

Természetesen ismét a labdarúgásé lesz a főszerep a hét utolsó napján. Franciaországból három mérkőzést láthatnak nézőink: a Strasbourg – Lille és a Dijon – Monaco mellett mindenképpen kiemelendő a Guingamp és a Paris Saint-Germain ütközete, melyen a fővárosiak színeiben debütálhat Neymar, a világ legdrágább igazolása. Akinek a gall pontvadászat kevés lenne, kiegészítheti két belga találkozóval, hiszen műsorra tűzzük az Antwerp – Genk és a Charleroi – Anderlecht mérkőzéseket is.

Két meccs azonban több szót érdemel még eme parázs csatáknál is. Ezúttal Rómában kerül megrendezésre a Supercoppa Italiana, azaz az Olasz Szuperkupa, melyen a bajnok Juventus csap össze a kupadöntős Lazióval. Nem elírás, a kék sasok nem kupagyőztesek, hiszen a Coppa Italia fináléjában – éppen Rómában – 2-0-ra kikaptak a Massimiliano Allegri együttesétől. A fővárosiak keresve sem találhatnának jobb lehetőséget a revánsra.

Nem csak Olaszországban rendeznek ám Szuperkupát: Spanyolországban is összeméri erejét két gigász, nevezetesen a La Liga bajnoka, a Real Madrid, valamint a Copa del Rey-győztes Barcelona. A kétmeccses párharc első felvonását a Nou Campban rendezik, és nagy kérdés lehet, hogyan debütál az új tréner, Ernesto Valverde tétmérkőzésen, valamint mire mennek a gránátvörös-kékek Neymar Jr. nélkül. Zinedine Zidane már begyűjtött egy Szuperkupát idén, nevezetesen az európait, hiszen kedd este 2-1-re nyert a Manchester United ellen. Ha ezeket a tényeket nem ismernénk, egy El Clásicót akkor sem szabadna kihagynunk!

A zöld gyepről a vízbe vetjük magunkat. Hétfőtől kezdődően megmutattuk Önöknek a vízilabdás legendákat a soraiban tudó Millennium mérkőzéseit a budapeti Masters világbajnokságról, és mivel Kásás Tamásék bejutottak a fináléba, ezért a Kemény-legények aranymeccsét sem hagyjuk ki! Aki nem tudja megtekinteni a csatát a Margitszigeten, az kapcsoljon 1-es csatornánkra, és szurkolja ki velünk az jabb Millennium-gálát!

Aki pedig nem szeretne „belefulladni” a világ legnépszerűbb sportágába, és a hajós Alfréd Uszoda meencéjébe sem, annak teniszt tudunk kínálni, méghozzá nem is akármilyet. Egész héten csatornáinkon követhették nyomon a férfi és a női prémium viadalt Kanadából (az urak Montrealban, a hölgyek Torontóban léptek pályára), és természetesen a legizgalmasabb szakasz alatt is lerághatják a körmüket, hiszen hajnalban még az elődöntőkkel, az esti órákban pedig már a finálékkal várjuk Önöket!

VASÁRNAPI ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK
DIGI Sport 1  
Tenisz, WTA-torna, Toronto, elődöntő 0:00
Tenisz, ATP Masters, Montreal, elődöntő 02:00
Labdarúgás, Ligue 1, Strasbourg-Lille 14:55
Labdarúgás, Ligue 1, Dijon-Monaco 17:00
Vízilabda, FINA Masters-világbajnokság, döntő 19:00
Labdarúgás, Spanyol Szuperkupa, Barcelona - Real Madrid 21:45
DIGI Sport 2  
Labdarúgás, Belga bajnokság, Antwerp-Genk 14:25
Labdarúgás, Belga bajnokság, Carleroi - Anderlecht 17:55
Labdarúgás, Olasz Szuperkupa, Juventus - Lazio 20:40
Labdarúgás, Ligue 1, Guingamp - PSG, felv. 22:45
DIGI Spot 3  
Strandlabdarúgás, Bulgária-Magyarország 16:55
Tenisz, WTA-torna, Toronto, döntő 19:30
Tenisz, ATP Masters, Montreal, döntő 22:00

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.