Hírek
VÍZILABDA, MASTERS VILÁGBAJNOKSÁG
2017. augusztus 11. 20:00, péntek

Újabb gálával már elődöntős a Kemény-csapat - VIDEÓVAL

Az olimpiai bajnokokból álló Millennium könnyedén, 16-1-re győzött az amerikai Darkside együttese ellen a budapesti Masters világbajnokság negyeddöntőjében, így szombaton kivívhatja a fináléba kerülést.

Eddig nagyszerűen szerepelt a legendákból álló csapat, hiszen hétfőn 22-5-re verte a Galatasaray gárdáját, majd egy nappal később a Pallanuoto Milanót 24-5-re intézte el, így a magyar együttes magabiztosan nyerte csoportját, aminek köszönhetően a nyolcaddöntőben nem kellett meccset játszania.

A Darkside ellen is toronymagas esélyesként szálltak vízbe Kásás Tamásék, ám a kaliforniaiak az elején jól állták a sarat, így az első negyed végén „csak” 2-0-ra vezettek a mieink. A második etapban már megtörni látszottak a fekete sapkások, ám Szécsi Zoltánnak így is több alkalommal bravúrral kellett védenie. A Millennium ötöt, míg a Darkside egyet dobott a félidőig, így 7-1-es állással mehettek a nagyszünetre a felek.

A folytzatásban már ennyi izgalom sem akadt, hiszen az egyesült államokbeli alakulat – bár harcolt becsülettel – elfáradt, míg Kemény Dénes legényei szebbnél szebb találatokat értek el, már-már gálamérkőzéssé varázsolva az összecsapást. A vége 16-1 lett, amellyel Benedek Tiborék nagyon magabiztosan jutottak a legjobb négy közé, ahol a szintén magyar Oázissal csapnak össze az aranymeccsért.

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

VÍZILABDA, MASTERS VB, 40+, NEGYEDDÖNTŐ
Millennium - Darkside 16-1

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.