Hírek
VÍZILABDA, MASTERS VILÁGBAJNOKSÁG
2017. augusztus 12. 20:45, szombat

Újra hengerelt, és már döntőben a Millennium - VIDEÓVAL

A Millennium együttese könnyedén, 19-8-ra múlta felül az Oázis SC gárdáját a budapesti FINA Maters világbajnokság elődöntőjében, így bejutott a vasárnapi fináléba, ahol a S. Petersburggal csatázik majd az aranyért.

Eddig nagyszerűen szerepelt a legendákból álló csapat, hiszen hétfőn 22-5-re verte a Galatasaray gárdáját, majd egy nappal később a Pallanuoto Milanót 24-5-re, a negyeddöntőben pedig 16-1-gyel söpörte el az amerikai Darkside-ot.

A kaliforniai alakulat ellen nehézkesen indult be a Kemény-csapat gólgyártása, így most bekezdtek Kásás Tamásék, ám az első két Millennium-találatra Regős Áron révén szinte azonnal válaszolt az Oázis. A folytatásban azért már nem tudta tartani a lépést az esélytelenebbnek tartott együttes, így az első negyed végén 5-2-re vezettek Benedek Tiborék.

A hátralévő három játékrészben már nem volt egy súlycsoportban a két fél, a Millennium szórta a szebbnél szebb gólokat, míg ezekre a túloldalról csak szórványosan jött válasz, ennek „köszönhetően a végeredmény 19-8 lett, mely az olimpiai bajnokok sorát felvonultató favorit sima fináléba kerülését eredményezte. A döntőben pedig jöhet az utolsó lépés: Kemény Dénes fiainak a S. Petersburgot kell legyőzniük a világbajnoki címhez.

A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

VÍZILABDA, MASTERS VB, 40+, ELŐDÖNTŐ
Oáizis SC - Millennium 8-19

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.