Hírek
TENISZ, ATP MASTERS, MONTREAL
2017. augusztus 12. 22:46, szombat

Federer parádés adógatójátéka montreali döntőt ért! - VIDEÓVAL

Roger Federer remek mérkőzésen, két játszmában bizonyult jobbnak Robin Haasénál a kanadai ATP 1000-es férfi tenisztorna első elődöntőjében, magyar idő szerint szombat este.
Továbbra sincs ellenszere Federer játékának (Reuters)

Federerre már szinte minden jelzőt ráöltöttünk, amit lehetett, de tény ami tény: nem sok minden szólt Haase győzelme mellett a svájci és a holland teniszező montreali elődöntőjében.

Úgy is kezdett a második kiemelt, ahogyan az tőle elvárható volt, az első adandó alkalommal brékelt, és bár ellenfele egyből visszavette a fonákkirály előnyét, Federer másodszor is lecsapott, és ezen brékelőnyét már megőrizte a nyitó szett végéig.

A folytatásban a németalföldi versenyző nagyon feljavult, és bár fogadóként mindössze egy pontot tudott szerezni a második felvonásban (a világranglista harmadik helyezettje nem egyszer lovegame-mel hozta adogatásait), jól szervált, így 6:6-ig elvitte az etapot.

Jöhetett tehát a rövidítés, amelyben Federer 4:1-re is vezetett, ám Haase nagyon elszánt volt, és sikerült visszakapaszkodnia. A svájci azonban a döntő pillanatokban jobban koncentrált, így meccslabdához is jutott, amiből az elsőt ki is használta, így első montreali Rogers Cup-fináléjára készülhet a juharleveles országban.

A MÉRKŐZÉST ELDÖNTŐ TIEBREAK
[RELATED VIDEO:1]

TENISZ, ATP MASTERS, MONTREAL, ELŐDÖNTŐ
Federer (svájci, 2.) - Haase (holland) 6:3, 7:6

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Strasbourg A program élőben látható
18:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, osztályozó, AC Ajaccio - Toulouse A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.