Hírek
INDYCAR, WATKINS GLEN
2017. szeptember 03. 22:22, vasárnap

Rossi sikere, izgalmas utolsó futamra van kilátás - VIDEÓVAL

Alexander Rossi szezonbeli első sikerével zárult az IndyCar utolsó előtti futama Watkins Glenben. A listavezető Josef Newgarden csak a 18. lett, így három pont maradt mindössze az előnyéből.

A FUTAM HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

Alexander Rossi szerezte meg a pole-t, és a rajtnál ugyan megtartotta az első helyet, de a hatodikban át kellett azt adnia Helio Castronevesnek. Igaz, nem sokáig tudta azt megtartani, ugyanis Rossi hamarosan visszatért az élre.

A versenyt többször is megszakították különböző balesetek, egy ilyennek lett az áldozata Josef Newgarden is, aki a boxutcából kihajtva a korlátnak csapódott, de szerencséjére legalább folytatni tudta a futamot.

Alexander Rossi megtartotta a vezetést, így szezonbeli első futamgyőzelmét aratta, a dobogóra még Scott Dixon és Ryan Hunter-Reay ért oda. Newgarden a 18. lett, így mindössze három pont előnye maradt Dixonnal és 22 Castronevesszel szemben. Az utolsó versenyt két hét múlva Sonomában rendezik.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
08:00
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
12:00
Tenisz
WTA-torna, Eastbourne (benne: Babos - Radwanska) A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:35
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.