DIGI Sport HD - Williams elbukott, Pavljucsenkova továbbment - VIDEÓVALHírek
TENISZ, WTA-TORNA, HONGKONG, 2. FORDULÓ
2017. október 11. 12:55, szerda

Williams elbukott, Pavljucsenkova továbbment - VIDEÓVAL

Venus Williams nem kis meglepetésre két szettben alulmaradt Oszaka Naomival szemben, így már a második kör után véget ért számára a Hongkongban zajló WTA-torna. A Babos Tímeát búcsúztató Anasztaszija Pavljucsenkova 7:6, 6:1-el ment tovább.

Nem kezdte rosszul a mérkőzést Williams, hiszen 2:2-nél brékelni tudott, majd 5:3-ra is vezetett, ám elherdálta előnyét – olyannyira, hogy zsinórban kétszer is elvesztette saját adogatójátékát -, így 7:5-re Oszaka nyerte az első játszmát.

A kis pihenő után folytatta hanyatlását az amerikai sztár és újabb két adogatójátékot bukott el. Első nyert játékát 5:0-s állásnál gyűjtötte be, majd egyszer még brékelte ellenfelét, de ez kevés volt az üdvösséghez, így 6:2-re elbukta a második szettet is, és ezzel a mérkőzést is.

AZ OSZAKA-WILLIAMS MECCS HAJRÁJA:

[RELATED VIDEO:1]

Nem volt viszont meglepetés a Pavljucsenkova-Jacqueline Cako meccsen, hacsak a Cako által kiharcolt tie-breaket nem nevezzük annak. Az első szett ugyanis igencsak kiélezetten alakult, hiszen hat brékelésnek is szemtanúi lehettünk, melyeket 3-3 arányban osztottak el a felek. A tie-break alatt azonban az orosz versenyző bizonyult jobbnak, így 7:6-ra hozta az első játszmát.

A második szett cseppet sem hasonlított az elsőre: a világranglista 21. helyezettje kétszer vette el ellenfele adogatójátékát, míg sajátjait könnyedén hozta, így bő fél óra alatt lerendezte ezt is. A következő körben a Williamset búcsúztató Oszaka Naomival játszik majd.

A hetedikként kiemelt ausztrál Daria Gavrilova három szettben múlta felül az amerikai Shelby Rogerst, és a Caroline Wozniacki-Lizette Cabrera párharc nyertesével küzd majd az elődöntőbe kerülésért. A negyedikként rangsorolt Agnieszka Radwanska megnyerte az első szettet Samantha Stosur ellen, majd ezt követően az ausztrál ritmust váltott, előbb egy 6:4-gyel behúzott játszmával egyenlített, majd a döntő felvonásban lemosta lengyel riválisát, és továbbjutott.
 

TENISZ, WTA-TORNA, HONGKONG, 2. FORDULÓ
Gavrilova (ausztrál, 7.) - Rogers (amerikai) 6:1,2:6,6:2
Pavljucsenkova (orosz, 6.) - Cako (amerikai) 7:6, 6:1
Oszaka (japán) - Williams (amerikai, 2.) 7:5, 6:2
Stosur (ausztrál) - Radwanska (lengyel, 4.) 3:6, 6:4, 6:0
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
01:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
17:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:00
Tenisz
WTA-torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.