DIGI Sport HD - Nem brillírozott, de így is simán nyert a Falco - VIDEÓVALHírek
KOSÁRLABDA, EURÓPA KUPA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
2017. október 11. 19:51, szerda

Nem brillírozott, de így is simán nyert a Falco - VIDEÓVAL

Bejutott a férfi kosárlabda Európa Kupa csoportkörébe a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, miután az idegenbeli egypontos győzelmet követően hazai pályán 84-74 nyert a bolgár Balkan együttese ellen.
(fotó: Twitter)

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

A Falco a tavalyi bajnoki második helyezésének köszönhetően csak az Európa Kupa-selejtezőjének második körében kellett becsatlakoznia, mely azt jelenti, hogy egy esetleges továbbjutással már a csoportkörbe kerülne. A Balkan elleni első összecsapáson egy nagyon kis lépést már tettek ennek irányába a szombathelyiek, hiszen 96-95-re diadalmaskodtak Bulgáriában.

A hazai visszavágót is jól kezdte a Falco, hiszen annak ellenére is hat ponttal vezetett az első negyedet követően, hogy igazán nem is játszott jól főleg a támadólepattanóknál akadtak problémák.  A folytatásban ezt kihasználva feljöttek a bolgárok, ám a félidő hajrájában megrázták magukat Váradiék, így a szünetben 42-33-ra vezettek Szrecsko Szekulovics tanítványai.

Fordulás után mindkét együttes kissé álmoskásan kezdett, amiből a Balkan ébredt hamarabb és alaposan rá is ijesztett a szombathelyiekre. Az utolsó negyedben aztán ismét megrázta magát a magyar együttes, és ha ma nem is játszott nagyon jól, mégis simán nyert végül 10 ponttal és kettős győzelemmel, a két találkozó alapján teljesen megérdemelten jutott be a csoportkörbe.

KOSÁRLABDA, EURÓPA KUPA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
Falco - Balkan 84-74

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
01:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
17:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:00
Tenisz
WTA-torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.