DIGI Sport HD - Idegenben sem hibázott a Körmend - VIDEÓVALHírek
KOSÁRLABDA, EURÓPA KUPA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
2017. október 11. 21:05, szerda

Idegenben sem hibázott a Körmend - VIDEÓVAL

Az Egis Körmend együttese a hazai 16 pontos sikert követően 73-72-re nyert a Steaua Bucuresti vendégeként a férfi kosárlabda Európa Kupa 2. selejtezőkörének visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott be a csoportkörbe.
(fotó: Twitter)

A magyar együttes az első körben kettős győzelemmel búcsúztatta a svéd Boras gárdáját, míg a második fordulóban a Steaua Bucuresti várt a körmendiekre. Bár az első találkozón már 27 ponttal is vezetett a Körmend, ám elkezdett támadásban több hibát elkövetni, így végül „csak” 91-75-ös előnyről várhatta a romániai visszavágót.

Gasper Potocnik fiai azonban a 16 pontos előny tudatában is komolyan vették a visszavágót, amit jól mutatott, hogy szinte végig domináltak az első félidőben. Elől főleg Csorvási és Ferencz volt elemében, míg hátul Tuoyo gyűjtögette a lepattanókat, így a nagyszünetben magabiztosan vezettek 37-25-re a körmendiek.

A fordulás után is magabiztosan tartotta előnyét a magyar csapat, ám az utolsó negyedben kissé visszavettek a tempóból Fanningék. A hazaiak érezték is, hogy ha a továbbjutás kiharcolására már nem, de a győzelemre azért lehet esélyük, így alaposan felpörögtek.

Egészen a hajráig úgy tűnt, valóban összejöhet legalább a szép búcsú a bukarestieknek, ám a meccs legvégén Wright és Hollins ezt másképp gondolta, így a Körmend végül 73-72-re nyert, és kettős győzelemmel jutott be az Európa Kupa csoportkörébe.

A MÉRKŐZÉS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

KOSÁRLABDA, EURÓPA KUPA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
Steaua Bucuresti - Körmend 72-73


 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
01:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
17:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:00
Tenisz
WTA-torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.