DIGI Sport HD - Visszatér az Euroliga a DIGI Sportra! - VIDEÓVALHírek
KOSÁRLABDA, EUROLIGA
2017. október 12. 10:43, csütörtök

Visszatér az Euroliga a DIGI Sportra! - VIDEÓVAL

Csütörtök este újra útnak indul a kosárlabda Euroliga, a 2017-18-as kiírást ismét csatornánkon követhetik végig. Rögtön a nyitó napon három ÉLŐ közvetítéssel is kedveskedünk a kosárlabda szerelmeseinek, így érdemes lesz velünk tartani a késői órákban is.
(fotó: twitter)

Tegnap este láthatták, ahogy az Egis Körmend és a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapata is kivívta az Európa Kupa csoportkörében való szereplés jogát. Most azonban robogunk is tovább, és a legszínvonalasabb európai trófeáért zajló versenyt közvetítjük hétről-hétre. A nyitó napon megmutatjuk Önöknek az előző három év győztesének a mérkőzését.

Kezdésként a Real Madrid összecsapását mutatjuk meg, amely együttes az utóbbi években bebizonyította, hogy nem csak a focicsapata eredményes a nemzetközi porondon, hiszen két elvesztett döntő után 2015-ben újra felült a kontinens trónjára. Azt se felejtsük el, hogy a fővárosiak rendelkeznek a legtöbb Euroliga-kupával, szám szerint kilenccel. Ellenfelük az az Anadolu Efes lesz, amely a legtöbb török bajnoki címet gyűjtötte be, így várhatóan nehéz kirándulás vár a blancókra. Ezt a mérkőzést 18:55-től adjuk ÉLŐben a DIGI Sport 1-en.

A Real Madriddal párhuzamosan a CSZKA Moszkva hazai pályán fogadja az Olimpia Milano gárdáját. Az oroszok 2016-ban óriási csatában, hosszabbítás után tudták megnyerni az Euroligát, a Fenerbache együttesét legyőzve 101-96-ra. A moszkvaiak most vissza szeretnének ülni a trónra, ehhez pedig kötelező feladat lesz az olaszok legyőzése, de biztosak lehetünk abban is, hogy a milánóiak nem adják olcsón a bőrüket. Ezt a párharcot a kettes csatornánkon láthatják ÉLŐben 18:55-től.

Az előző bekezdésben szó esett a Fenerbahcéról, és természetesen a címvédő meccsét is nálunk követhetik figyelemmel. Nem lesz egyszerű dolguk azonban a törököknek, hiszen a tavalyi Európa Kupa-győztes Unicaja Málaga együtteséhez látogatnak, akiknek hasonló céljuk van itt, az elit mezőnyben is. Ezt az összecsapást 20:55-től közvetítjük ÉLŐben a DIGI Sport 1-en.

A lebonyolítás most is a tavaly bevezetett újítás szerint fog zajlani, vagyis 16 csapat játszik 30 fordulót (tehát mindenki mindenki ellen oda-vissza), a legjobb nyolc továbbjut, őket párokba osztják, és aki a párharcban először eljut három győzelemig, az kivívja a jogot a Final Fourban való szereplésre.

Akik nem bírnak várni estig, nekik itt egy kis kedvcsináló a tegnapi Reggeli Startból, ahol az Euroligáról beszélgetett Rádonyi Kristóf és Puskás Artúr.

 

KOSÁRLABDA, EUROLIGA, 1. FORDULÓ
Anadolu Efes - Real Madrid 18:55, DIGI Sport 1, ÉLŐ
CSZKA Moszkva - Olimpia Milano 18:55, DIGI Sport 2, ÉLŐ
Bamberg - Maccabi Tel-Aviv 20:00
Olympiakosz - Baskonia 20:00
Unicaja Málaga - Fenerbache 20:55, DIGI Sport 1, ÉLŐ

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
01:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
17:00
Tenisz
ATP 1000-es torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:00
Tenisz
WTA-torna, Cincinnati A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.