Hírek
AUTÓSPORT, EUROFORMULA OPEN, BARCELONA, 2. FUTAM
2017. október 29. 14:17, vasárnap

Az újonc Drugovich nyerte a szezonzárót - VIDEÓVAL

A bajnok Harrison Scottot helyettesítő, mindössze 17 éves Felipe Drugovich sikerével zárult az EuroFormula Open második barcelonai futama. A brazil pilóta mögött Nyikita Troickij végzett a második, Ameya Vaidyanathan pedig a harmadik helyen a szezonzáró versenyen.

EUROFORMULA OPEN, A FUTAM HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

Bajnoka nélkül vágott neki a szezonzáró barcelonai futamnak az Euroformula Open mezőnye, hiszen az elsőséget már hetekkel ezelőtt kiharcoló Harrison Scott kihagyta az utolsó versenyhétvégét.

A  brit pilótát helyettesítő Felipe Drugovich remekül kezdte a szombati első futamot, és körökön át az élen repesztett, ám a fiatal brazil a hatodik körben elkövetett egy hibát, kicsúszott az egyik kanyarban, aminek köszönhetően végül a hatodik helyen ért célba.

A dél-amerikai pilóta vasárnap azonban bebizonyította, hogy nem véletlenül kapta meg a lehetőséget Scott távollétében az RP Motorsporttól, hiszen remekül teljesítve végül megnyerte a szezonzáró futamot. A második helyen Nyikita Troickij, míg a harmadikon pedig Ameya Vaidyanathan végzett.


 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
08:00
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
12:00
Tenisz
WTA-torna, Eastbourne A program élőben látható
23:00
VB 24
A DIGI Sport napi elemző műsora A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:35
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.