Hírek
LABDARÚGÁS, VB-PÓTSELJTEZŐ
2017. november 13. 12:17, hétfõ

Del Piero: Nem lesz probléma a svédek ellen

Alessandro Del Piero szerint Olaszországnak nem lesz gondja a támadásokkal a Svédország elleni vb-pótselejtező visszavágóján, hiszen Giampiero Venturának, az olaszok szövetségi kapitányának számos lehetősége van a variálásra.
(fotó: Reuters)

Olaszországról úgy tartják mostanában, hogy kevésbé hatékony a támadójátéka, mint korábban, mivel Ciro Immobile még nem tudta átmenteni kitűnő laziós formáját a válogatottba. Ráadásul a hétfő esti világbajnoki pótselejtezőn - nagy valószínűséggel - Immobile csatárpárja az a Manolo Gabbiadini lesz, aki az idei szezonban csupán három találatnál jár a Southampton csapatában.

„Elsőszámú csatárként Immobile bármikor betalálhat. Lenyűgöző ebből a szempontból, és Venturának számos opciója van. Ott van jobb oldalra például Lorenzo Insigne, vagy Antonio Candreva, szóval nem hiszem, hogy gondunk lenne az offenzívákkal. Nincs olyan támadónk, aki ne játszana jól, a problémák inkább a mentalitásban lehetnek.” – nyilatkozott pozitívan a tapasztalt világbajnok Del Piero.

Olaszország hétfő este a San Siróban harcolhat Svédországgal a 2018-as oroszországi vb-részvételért. A stockholmi első felvonáson, 1-0-s mérkőzésen a skandinávok bizonyultak jobbnak, így fel van adva a lecke a Squadra Azzurrának.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
11:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
17:40
Labdarúgás
UEFA Európa Liga, CSZKA Moszkva - Crvena zvezda A program élőben látható
20:30
Tenisz
ATP-torna, Delray Beach A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:00
Tenisz
WTA-torna, Dubaj A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
18:30
Tenisz
ATP-torna, Delray Beach A program élőben látható
20:30
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.