Hírek
SERIE A, 20.FORDULÓ
2018. január 06. 14:27, szombat

Mazzarri győzelemmel debütált, Nagy Ádám nem jutott szóhoz - VIDEÓVAL

A Torino együttese hazai pályán könnyed győzelmet aratott a Bologna ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Walter Mazzarri így sikerrel mutatkozott be a Toro kispadján. Nagy Ádám a vendégeknél ezúttal nem jutott szóhoz.

Annak ellenére, hogy Nagy Ádám a legutóbbi két meccsen kezdőként kapott szerepet a Bolognában, ezúttal a kispadon kezdett a Torino otthonában. A hazaiak számára igencsak fontos volt ez az összecsapás, hiszen az elmúlt időszakban a csapatnak nem úgy ment az elmúlt időszakban, mint amire a keret hivatott. A javulás érdekében a héten a vezetőség menesztette Szinisa Mihajlovicsot a kispadról és a helyére Walter Mazzarrit ültette. Az ötvenhat esztendős trénertől várták, hogy a tabellán feljebb vezesse a Torót.

Nos, az az első perctől látszott, hogy a hazaiak nagyon meg akarják nyerni ezt a meccset, helyzeteket dolgoztak ki, azonban a gól nem jött össze egészen az első félidő hajrájáig. Ekkor Lorenzo De Silvestri egy szabadrúgást követően bólintott a vendégek kapujába.

A fordulás után aztán a semmiből egyenlíthetett volna Bologna, ugyanis Simone Verdi tizenhatoson belüli esése után Antonio Damato a videóbíró segítségét kihasználva tizenegyest adott a vendégeknek. Ez volt az a pillanat, amikor Erick Pulgar a Bologna hőse lehetett volna, azonban néhány perc alatt negatív hőssé vált.

Előbb kihagyta a büntetőt, majd nem sokkal később eladott egy labdát, ami után M'Baye Niang egy szemtelen csel után okosan helyezett a vendégek kapujába. A szenegáli csatár ráadásul a chilei védekező középpályást csapta be csúnyán a gól előtt.

A 3-0-s végeredményt a hajrában Iago Falque állította be, Nagy Ádám pedig a kispadról nézte a találkozót.
 
A MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA:
[RELATED VIDEO:1]

SERIE A, 20.FORDULÓ
Torino - Bologna 3-0

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
férfi Európa Kupa, Alba Fehérvár - Rilszki Szportiszt A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.