Hírek
SERIE A
2018. január 07. 13:50, vasárnap

Legalább egy hónapos pihenő várhat a Juve argentin kiválóságára

A Serie A legutóbbi hat kiírását egyaránt megnyerő Juventus támadójára, Paulo Dybalára a hírek szerint legalább harminc napos kihagyás vár combizom-sérülés miatt.
(fotó: Reuters)

Az olasz rekordbajnok 24 éves támadója a Cagliari elleni, 1-0-s torinói sikerrel végződő találkozó második félidejében egy sprint után kapott a lábához, aminek következtében le is kellett őt cserélni. Dybala könnyek közt hagyta el a pályát, és olaszországi hírek szerint legalább egy hónapos kihagyás vár rá. A klub közleménye szerint a jövő hét első felében várható pontos diagnózis az argentin játékos állapotáról.

Ha valóban legalább harminc napos pihenő vár Dybalára, akkor könnyen lehet, hogy lemaradhat a Tottenham elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásáról, melyre február 13-án kerül sor Torinóban. A Serie A-ban kéthetes téli szünet következik, a Juve legközelebb január 22-én a Genoa ellen lép pályára hazai környezetben. Ezt a találkozót, valamint a Chievo, a Sassuolo és a Fiorentina elleni bajnokikat, illetve az Atalanta elleni Olasz Kupa-elődöntő első felvonását így szinte biztosan kihagyja az argentin kiválóság.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
férfi Európa Kupa, Alba Fehérvár - Rilszki Szportiszt A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.