Hírek
VASÁRNAPI ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK
2018. január 14. 03:00, vasárnap

Ranieri fiai állítanák meg a robogó PSG-t

Három francia bajnokival és két rögbi Bajnokok Kupája-meccsel várjuk azokat, akik vasárnap is a DIGI Sportot választják. Képernyőre kerül a Paris Saint-Germain és a Lyon is.

Miután az olasz bajnokság szünetet tart, a francia pontvadászat lesz túlsúlyban a DIGI Sport csatornáin a hét utolsó napján. Közvetítéseinket két várakozáson alul szereplő csapat összecsapásával kezdjük.

A Saint-Étienne október 14-én legyőzte a Metzet, ám azóta hatalmas gödörbe került, tíz bajnokin maradt nyeretlen. Ezek közül talán a legfájdalmasabb a Lyon elleni hazai 0-5 volt. A csapaton az edzőváltás sem segített, kérdés, hogy a Nimes elleni 2-0-s Francia Kupa-győzelem elindítja-e felfelé a szebb napokat is megélt együttes szekerét.

A Toulouse sem dicsekedhet, hiszen az utolsó kilenc bajnokijából csak egyet nyert meg, így a forduló előtt csak jobb gólkülönbségének köszönhetően nem állt osztályozós helyen. A dél-franciaországi gárda azonban a Francia Kupában szép győzelmet aratott, mivel búcsúztatta a Nice-t, ellenben a Ligakupában nem lesz ott az elődöntőben a Rennes elleni vereség miatt.

A Lyon sorozatban négy megnyert bajnokival zárta 2017-et, és persze ott folytatná, ahol abbahagyta. Ehhez a tervhez remek alanyra találhat az Angers-ben, amely kieső helyen áll, ráadásul 2018-ban mindkét kupameccsét úgy veszítette el, hogy a kapuba sem talált.

Este pedig jön a listavezető PSG, amely megállíthatatlannak tűnik. A fővárosiak számára mindkét kupasorozat jól sikerült az év elején, a Francia Kupában hatot vágtak a Rennes-nek, a Ligakupában pedig elbúcsúztatták az Amiens-t. Most viszont a nemzetközi kupaindulásra pályázó Nantes-hoz látogatnak, amely kilenc hazai meccséből hatot megnyert, igaz, valamennyit csak egy góllal.

Franciaországban nem csak futball-, hanem rögbimeccseket is rendeznek, ezek közül megnézhetjük a Toulon-Benetton összecsapást. Ahogy mondani szokás, ez a mérkőzés országos egyes, hiszen a Benetton nagyon leszakadva az utolsó helyen áll a csoportban. Ám ne feledjük, hogy októberben csak egy ponttal kapott ki otthon nevesebb ellenfelétől (29-30).

A négyes csoportban a listavezető Munster is képernyőre kerül: az ír csapat a Castres legyőzése után sorozatban háromszor nyert, többek között a mostani ellenfelet, a Racing 92-t is legyőzve (14-7). A franciák azonban mindkét hazai összecsapásukat hozták, és szeretnék megnehezíteni a Munster dolgát is. Hogy ez sikerül-e nekik, a DIGI Sport 2-n kiderül. 

VASÁRNAPI ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK
DIGI Sport 1  
Labdarúgás, Ligue 1, St. Étienne - Toulouse 14:55
Labdarúgás, Ligue 1, Lyon - Angers 17:00
Labdarúgás, Ligue 1, Nantes - PSG 20:55
DIGI Sport 2  
Rögbi, Bajnokok Kupája, Toulon - Benetton 13:55
Rögbi, Bajnokok Kupája, Racing 92 - Munster 16:10

 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
férfi Európa Kupa, Alba Fehérvár - Rilszki Szportiszt A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.