Hírek
RÖGBI BAJNOKOK KUPÁJA, CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
2018. január 13. 16:02, szombat

Az Ulster az élre állt; az Exeter kiütötte a Montpellier-t - VIDEÓKKAL

Az Ulster visszavágott a franciaországi vereségért, és 20-13-ra legyőzte a La Rochelle-t a rögbi Bajnokok Kupája csoportkörének ötödik fordulójában.

AZ ULSTER-LA ROCHELLE MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:2]

Két jól szereplő csapat találkozott egymással Belfastban, az Ulster ugyanis 13, a La Rochelle pedig 15 ponttal várta a meccset. Októberben a La Rochelle sima győzelmet aratott, 41-17-re győzte le riválisát.

A francia csapat jobban kezdett, Alexis Bales két büntetőjével előnybe is került. Ám közben megsérült egyik legjobbjuk, Lacroix, ez pedig kissé megzavarta a vendégeket. A félidő hátralévő része így az Ulsteré volt, Rory Best és Jacob Stockdale is célt ért el, de John Cooney mindkét jutalomrúgást kihagyta utána. Tegyük hozzá, mindkétszer nehéz helyzetből próbálkozhatott.

A második félidő elején igazi adok-kapok volt, Bales a büntetői után célt is vitt, és ő értékesítette a jutalompontot. Ám szinte rögtön utána Nick Timoney is célt vitt, és ekkor már Cooney sem hibázott.

Cooney nem sokkal később egy büntetőt is értékesített, a La Rochelle-nek pedig már nem volt visszaút. Az Ulster megelőzte riválisát.

A forduló egyik nagy rangadójának harangozták be, végül klassziskülönbség adódott az Exeter és a Montpellier között. Pedig az első félidő jelentős részében a francia csapat jobban játszott, ám Dave Ewers céljával és az utána értékesített jutalomrúgással 7-0-ra elment a hazai együttes.

Szünet után viszont abszolút fölénybe került az Exeter, és sorra vitte be a célokat, aminek köszönhetően bónuszponttal is gazdagodott, meg sem állt hatnál. A Montpellier összezuhant teljesen, és végül 41-10-es vereséget szenvedett.

AZ EXETER-MONTPELLIER MECCS ÖSSZEFOGLALÓJA
[RELATED VIDEO:1]

RÖGBI BAJNOKOK KUPÁJA, CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
Ulster - La Rochelle 20-13
Exeter - Montpellier 41-10

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
férfi Európa Kupa, Alba Fehérvár - Rilszki Szportiszt A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.