Hírek
TENISZ WTA-TORNA, DOHA
2018. február 12. 22:55, hétfõ

Sarapova maratoni csatában búcsúzott Dohától - VIDEÓKKAL

Marija Sarapova nagy meglepetésre három játszmában kikapott Monica Niculescutól, a dohai WTA-torna első fordulójában. Agnieszka Radwanska iszonyatosan megszenvedett Mona Barthellel, de végül - szetthátrányból - továbbjutott.

Sarapova már nem régi önmaga, de még mindig megkerülhetetlen tényező a női teniszvilágban, így hiába érkezett szabadkártyával a katari megmérettetésre, ő várta favoritként a Niculescu elleni párharcot.

Jól is kezdett a korábbi világelső, a nyitó etapban háromszor is brékelni tudott, és, bár ez ellenfelének is sikerült kétszer, az orosz versenyző húzta be a szettet. A folytatásban már hosszabb labdameneteket láthatott a publikum, és a fárasztó játékok a román teniszezőnek kedveztek, aki 6:4-re megnyerte a második felvonást, kiharcolva ezzel a döntő játszmát.

Ott aztán Sarapova teljesen elfogyott fizikálisan, és ugyan 3:4-ig jól tartotta magát, riválisa ekkor brékelte, így a meccsért adogathatott. Niculescu innen már nem is hibázott, kiszerválta az ötszörös Grand Slam-győztest, ezzel nagy meglepetésre - egy két óra negyvenegy perces ütközetben - továbbjutott a második fordulóba.

A NICULESCU - SARAPOVA MÉRKŐZÉS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:2]

A szebb napokat is látott, az utóbbi időben finoman szólva sem túl fényesen szereplő Radwanska a német Barthellel csapott össze a következő körbe jutásért. Az első felvonást Barthel abszolválta, majd a másodikban a lengyel hölgy egalizált, így jöhetett a döntő játszma. Ott aztán Radwanskának több ízben is meccslabdája volt (adogatóként és fogadóként is), és végül a tizedik ilyen eséllyel tudott élni, ezzel pedig, ha nehezen is, de továbblépett.

A RADWANSKA - BARTHEL TALÁLKOZÓ UTOLSÓ JÁTÉKA
[RELATED VIDEO:1]

TENISZ, WTA-TORNA, DOHA, 1. FORDULÓ
Makarova (orosz) - Csang (kínai) 7:5, 6:0
Niculescu (román) - Sarapova (orosz) 4:6, 6:4, 6:3
Radwanska (lengyel) - Barthel (német) 3:6, 6:3, 7:5
Oszaka (japán) - Siniaková (cseh) 6:4, 6:0

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24), ÉLŐ A program élőben látható
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:00
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
női Európa Kupa, Szekszárd - Cinkarna Celje A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.