Hírek
BAJNOKOK LIGÁJA
2018. március 14. 15:17, szerda

"Kétszer kiejtettem az MU-t az Old Traffordon, nem hiszem, hogy ez az érzés újdonság a klubnak"

Mint ismert, a Manchester United hatalmas meglepetésre, 2-1-es vereséget szenvedett kedd este a Sevilla ellen, így búcsúzott a Bajnokok Ligától. A mérkőzés után természetesen José Mourinho, a manchesteriek menedzsere is véleményt formált, nem is akármilyet.
Fotó: Reuters

A portugál sztáredző mindig is híres volt felvágott nyelvéről, és ezúttal sem tartotta magában, hogy mit gondol a BL-kudarcról.

„Örülök, hogy a játékosaim nem rejtik el a bánatukat, azonban nem akarom túldramatizálni a dolgot, nincs erre időnk! Szombaton fontos meccsünk van a Brighton ellen az FA Kupában, így nem szomorkodhatunk egy napnál tovább. Ez a futball, nem a világ vége.” – kezdte Mourinho.

„Kétszer is ültem ebben a székben a Bajnokok Ligájában, és mindkétszer kiejtettem a Manchester United az Old Traffordon, szóval nem hiszem, hogy ez az érzés újdonság lenne a klubnak.” – Mourinho anno még a Portóval és a Real Madriddal búcsúztatta a vörös ördögöket a kupasorozattól.

„Szerintem kifejezetten jól és pozitívan kezdtünk, az intenzitással sem volt gond, de 10-15 perc alatt nem jött a gól, aztán a sevillaiak eldugták a labdát. Nem nagyon emlékszem helyzetükre. Sokat birtokolták a labdát, különösebb veszély nélkül. Mi veszélyesek voltunk, viszont nem rúgtunk gólt, majd jött a vezető találatuk, és onnantól megváltozott a játék képe.”

A portugál szakember Vincenzo Montella remek húzását is dicsérte, azaz, hogy Ben Yeddert becserélte, aki végül nyerőembernek bizonyult.

A Manchester United jelenleg az angol bajnokság második helyén áll, 16 ponttal lemaradva az éllovas Manchester City-től, és kilenc egységgel megelőzve az ötödik, már „csak” Európa Liga-indulást érő pozícióban tanyázó Chelsea-t.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
17:45
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:55
Labdarúgás
török bajnokság, Ankaragücü - Basaksehir A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.