Hírek
LABDARÚGÁS, SERIE A
2018. április 15. 17:12, vasárnap

Nagy Ádám megszerezte első gólját a Hellast verő Bolognában! - VIDEÓVAL

A Bologna gárdája 2-0-ra győzött saját közönsége előtt a Hellas Verona ellen, az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. A magyar válogatott Nagy Ádám a 76. percben lépett pályára, és a ráadás pillanataiban – élete első, felnőtt pályafutása során szerzett találatával – ő biztosította be csapata sikerét.
(fotó: Twitter)

NAGY ÁDÁM GÓLJA
[RELATED VIDEO:1]

A Bolognának nem volt égető szüksége a pontokra, hiszen a kiesés veszélye nem fenyegeti, a piros-kékek inkább amiatt lehettek motiváltak, hogy megszakítsák ötmeccses nyeretlenségi sorozatukat. Ezzel szemben a Hellasnak minden megszerezhető egység úgy kell, mint egy falat kenyér: az együttes a 19., másodosztályt „érő” helyen tanyázik.

A hazaiak kezdtek jobban, és több helyzetet is kialakítottak a találkozó elején. A 31. percben aztán erőfeszítéseiket siker is koronázta, igaz, nem egy kidolgozott lehetőség, hanem egy pontrúgás hozta meg az eredmény: Simone Verdi tekert mesterien a kapu jobb oldalába. A játékrész további részében is akadt még veszélyes támadás mindkét oldalon, de a hálók többször nem zördültek, így a szünetben 1-0 állt az eredményjelzőn.

A folytatásban is Roberto Donadoni legényei domináltak, de az utolsó húsz percben már a veronaiak is többet kockáztattak. Így történhetett meg, hogy a 94. percben, egy kontra végén Verdi készítette le a labdát a 76. minutumban, csereként beszálló Nagy Ádámnak, honfitársunk pedig ballal, higgadtan a hálóba küldte a labdát az elfekvő Andrade Nicolas mellett, beállítva ezzel a 2-0-s végeredményt. Ez volt a magyar középpályás első gólja felnőtt pályafutása során, így értelemszerűen a Bolognában és az olasz élvonalban is.

A Benevento a Sassuolóhoz látogatott, és bár kétszer is hátrányba került, nagyon küzdött, és a duplázó Cheick Diabaté vezetésével mindkétszer felállt a padlóról, így megszerezte első idegenbeli pontját a Serie A-ban. A Fiorentina rengeteg helyzetet elpuskázott, és csak magát okolhatja, hogy gól nélküli döntetlenre végzett a SPAL ellenében.

LABDARÚGÁS, SERIE A, 32. FORDULÓ
Fiorentina - SPAL 0-0
Milan - Napoli 0-0
Sassuolo - Benevento 2-2
Bologna - Hellas Verona 2-0

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
17:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
20:25
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - Sassuolo A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
18:55
Labdarúgás
török bajnokság, Trabzonspor - Erzurumspor A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.