Hírek
TENISZ, WTA-TORNA, BOGOTA, DÖNTŐ
2018. április 15. 20:33, vasárnap

Schmiedlová közel három év után nyert újra WTA-tornát - VIDEÓVAL

Anna Karolína Schmiedlová nyerte meg a Bogotában rendezett WTA-tenisztornát, miután a döntőben két szettben győzött Lara Arruabarrena ellen.

A MÉRKŐZÉS HAJRÁJA
[RELATED VIDEO:1]

Akárcsak a luganói tornát, úgy Bogotát sem kerülték el az időjárás viszontagságai, de végül a döntőt az eredetileg tervezett időben lehetett lebonyolítani.

A  spanyol Lara Arruabarrena 2012-ben már elnyerte a trófeát, a tavalyi döntőt ellenben elvesztette Francesca Schiavone ellen. Ellenfele az az Anna Karolína Schmiedlová volt, aki 2015 nyarán nyert utoljára WTA-tornát.

Kettejük eddigi egyetlen mérkőzését a szlovák teniszező nyerte négy éve, és Bogotában is övé volt az első szett, köszönhetően annak, hogy Arruabarrena egyetlen adogatását sem volt képes hozni, 2:1 után sorozatban öt játékot bukott.

A második felvonásban sem javult fel a spanyol szervajátéka, ennek köszönhetően Schmiedlová 5:1-re elhúzott, és meccslabdája is volt. Ekkor azonban megtorpant a szlovák, három játékot is elvesztett, de 5:4 után újra lebrékelte a spanyolt, így megnyerte a bogotai tornát.

TENISZ, WTA-TORNA, BOGOTA, DÖNTŐ
Schmiedlová (szlovák) - Arruabarrena (spanyol, 5.) 6:2, 6:4

 

 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
13:30
Tenisz
WTA-világbajnokság, Szingapúr A program élőben látható
18:15
Kosárlabda
férfi Európa Kupa, Alba Fehérvár - Rilszki Szportiszt A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.