Hírek
AMERIKAI FUTBALL, FEZEN HFL, 6. FORDULÓ
2018. június 03. 17:15, vasárnap

A Steelers földbe döngölte a fehérváriakat! - VIDEÓVAL

Magabiztos, hatalmas különbségű győzelmet aratott a Miskolc Steelers gárdája a Fehérvár Enthroners felett a Fezen HFL 6. fordulójában. Andre Whyte három touchdownt is elért, aminek köszönhetően 48-13-as hazai siker született Felsőzsolcán.

A kezdő rúgást a fehérváriak végezték el, és a miskolciak rögtön az első támadásból touchdownt értek el, miután Vasyl Jordan passzát Mauricio Uribe kapta el. Az extra pontnál azonban Jónás Máté nem találta el a kaput így csak hat ponttal vezettek a hazaiak. Rögtön a következő offenzívából TD-t értek el a vendégek, köszönhetően Antonio Roane 54 yardos futásának, de itt is csak hat egységet könyvelhetett el a gárda, mert a védők blokkolták a jutalom kísérletet. Az első negyed a Steelers vezetésével ért véget, miután Andre Whyte egy rövid labdát követően bevitte a játékszert.

A második felvonás egyértelműen a tavalyi döntősről szólt, hiszen három TD-t is elért a gárda. Az első sikeres támadás előtt Whyte nevét kell megemlíteni, aki kb. 70 yardot futott, majd közvetlen közelről Pavlo Lesivé volt az utolsó labdaérintés. Később Whyte egy nagyon egyszerű, rövid futást követően ismét eredményes volt, majd egy interception után a negyed vége előtt Lesiv touchdownja állította be a félidei 34-6-os állást.

A szünet után érezhető volt, hogy egyik csapat sem akar felesleges párharcokba belemenni, de a harmadik etapban Fenyvesi Csaba tovább növelte a borsodiak előnyét. A vendégek Novakov TD-t jével ugyan szépítettek az utolsó negyedben, a 48-13-as végeredményt a mérkőzés legjobbja, Whyte állította be.

A TELJES MECCS
[RELATED VIDEO:1]

AMERIKAI FUTBALL, FEZEN HFL, 6. FORDULÓ
Miskolc Steelers - Fehérvár Enthroners 48-13


 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
14:00
Tenisz
WTA-torna, Moszkva, elődöntők A program élőben látható
19:25
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
20:40
Labdarúgás
Ligue 1, Lyon - Nimes A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:00
Tenisz
WTA-torna, Luxemburg, 1. elődöntő A program élőben látható
20:55
Kosárlabda
Euroliga, Real Madrid - Baskonia A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
19:30
Labdarúgás
török bajnokság, Galatasaray - Bursaspor A program élőben látható
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.