Hírek
LABDARÚGÁS, LA LIGA
2018. június 12. 18:33, kedd

Lopetegui lesz a Real Madrid új vezetőedzője! – hivatalos

A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő három szezonban a jelenleg a spanyol nemzeti csapatot dirigáló Julen Lopetegui irányítja majd a gárdát.

A baszkföldi születésű szakember két esztendeje vette át a hispán válogatottat, ám kedden biztossá vált: az oroszországi világbajnokság után elköszön a La Furia Rojától, és a királyiak szakvezetője lesz – méghozzá 2021-ig. Ez már csak azért is érdekes, mert épp május 22-én hosszabbított a Spanyol Labdarúgó Szövetséggel 2020-ig.

Lopetegui játékosként a Real Sociedadban nevelkedett, majd profiként a Real Madrid második csapatában, a Castillában debütált. A kapus aztán egy kitérő után a Barcelonában is megfordult, majd a Rayo Vallecanóban fejezte be pályafutását, 2002-ben.

Edzőként az 51 éves mester az ibériaiak előtt az FC Portónál ült a padon, de volt a Rayo, a Castilla, illetve három korosztályos spanyol nemzeti csapat trénere is.

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
17:45
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
19:00
Labdarúgás
Serie A TIM, összefoglaló A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:55
Labdarúgás
török bajnokság, Ankaragücü - Basaksehir A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.