Hírek
LABDARÚGÁS, SERIE A
2018. június 30. 19:42, szombat

Sassuolóból szerződtetett csatárt az Inter

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter hivatalos honlapján és közösségi oldalain jelentette be, hogy – vásárlási opciós joggal – egy évre kölcsönvette a Sassuolo támadóját, Matteo Politanót.
(fotó: Twitter)

A 24 esztendős játékos első felnőtt csapata az AS Roma volt, méghozzá 2012-ben, de a farkasok egyből kölcsönadták a Perugiának, majd 2013-ban leigazolta őt a Pescara. Ott remek teljesítményt nyújtott, amire a Sassuolo figyelt fel, és meg is állapodott a szélsőként is bevethető futballistával, aki 2015-ben a zöld-feketék szolgálatába állt.

Politano a legutóbbi három idényben már több nagy klub érdeklődését is felkeltette, januárban például nagyon úgy nézett ki, hogy a Napoli lecsap rá, ám az az üzlet végül meghiúsult. Most az Inter – sajtóhírek szerint – 5 millió euróért szerzi meg a ballábas focista játékjogát egy esztendőre, és további 20 millióért végleg megvásárolhatja őt a modenaiaktól.
 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
15:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
21:00
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
EBEL, Fehérvár AV19 - Dornbirn A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.