Hírek
TÁJÉKOZTATÓ
2010. május 20. 11:32, csütörtök

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

„Mindenünk a sport” – de mindenekelőtt legelső számunkra, Ön a néző, olvasó! Ezért szerettünk volna összegyűjteni pár kérdést és választ, melyek segíthetnek eligazodni Önnek szolgáltatásaink terén.

„Mindenünk a sport” – de mindenekelőtt legelső számunkra, Ön a néző, olvasó! Ezért szerettünk volna összegyűjteni pár kérdést és választ, melyek segíthetnek eligazodni Önnek szolgáltatásaink terén. Őszintén reméljük, hogy mindezzel megelégedésére szolgálhatunk, és rendszeres látogatóként köszönthetjük Önt honlapunkon, és lelkes szurkolóként a tévé vagy a számítógép képernyője előtt!

Amennyiben kérdésére nem találta meg a választ, kérjük az alábbi oldalon, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik a nap 24 órájában állnak rendelkezésére: http://www.digisport.hu/feedback

A DIGI Sport csapata

 
Miért kell fizetnem a meccsek, közvetítések megnézéséért? Korábban ingyen láthatóak voltak!
A meccsekre nem csak a szurkolóktól, de az ott jelen levő televízió társaságoktól is szednek „belépődíjat”. Ezeket a jogdíjakat minden tévés társaságnak, mely továbbítja a közvetítést ki kell fizetnie a szervezők felé. A Digi Sport csatornának is van ilyen kötelezettsége. Kábeltévé- és műholdas tévé-ügyfeleinknek ez az ár a havi előfizetési díjba van beépítve. A közvetítéseket, a digisport.hu oldalon követőknek eddig teszt jelleggel továbbítottuk, átvállalva a költségeket. A végleges portál elindulásától, azonban meccsenként illetve közvetítésenként kérünk egy jelképes összeget a látogatóktól.
Amennyiben gyakrabban követi műsorainkat, javasoljuk, hogy fizessen elő valamelyik televíziós csomagunkra. Műholdas tévé szolgáltatásunk az ország egész területén elérhető! Irodáink elérhetőségét, az alábbi címen találja meg: http://www.digikabel.hu/ugyfelszolgalat

Hogyan tudok fizetni egy adott közvetítésért, ha meg szeretném nézni?
Közvetítéseinket, csak regisztrált felhasználóink láthatják. Bizonyos közvetítéseket (mind élő mind felvett formában), csak akkor lehet megtekinteni, ha jegyet vásárolt rá. A jegyek ellenértékének kifizetése, partnerünk az OTP Bank Nyrt. zárt rendszerében történik. Az OTP egy olyan virtuális terminált biztosít, melyen dombornyomott vagy internetes vásárlásra kiállított kártyákkal lehet fizetni. Ehhez a rendszerhez a DIGI Kft-nek, mint a digisport.hu weblap üzemeltetőjének nincs hozzáférése, az adatokat az OTP Bank kezeli.

Zárolták az internetes fizetésénél az összeget a számlámról, mégis azt jelezte vissza a weblap, hogy nem volt sikeres a vásárlás. Mit tudok tenni?
Az elektronikus fizetés az OTP Bank rendszerein keresztül történik, a digisport.hu weblap üzemeltetőjének erre rálátása nincs. Kérjük, keresse fel saját bankját, vagy hívja fel az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálat az alábbi telefonszámon: +36 (1) 3 666 666.
Elfelejtettem a jelszavamat, de már regisztrált felhasználó vagyok. Hogyan tudok belépni?
A digisport.hu oldal kezdőlapján, a jobb felső sarokban található menüpontra kell kattintania: „Elfelejtett jelszó”. Ekkor az oldal feldob egy ablakot, ahol megadhatja e-mail címét, amelyre regisztrálva lett felhasználóneve, majd kattintson az „OK” gombra. A rendszer egy automatikus üzenetet fog továbbítani Önnek, melyben a leírtak szerint tudja módosítani jelszavát.

Miért van limitálva a közvetítésekre eladható jegyek száma?
Egy meccs, vagy mérkőzés, igazi társasági élmény. Sokan szeretnek részt venni rajta, sok helyről. Azonban ahogy egy stadionba sem fér be kényelmesen mindenki, úgy a digisport.hu oldalon sem tudja mindenki megtekinteni a közvetítéseket. Weblapunk jelenleg csak korlátozott számú felhasználó számára tudja egy azon időben biztosítani az adást, megfelelő képminőségben, így kénytelenek voltunk limitálni nézőink számát.

Gyakrabban szeretném nézni közvetítéseiket, de nagyon sok pénz lenne minden egyes alkalommal fizetnem értük. Mit tudok tenni?
A sportot nem csak művelni, de nézni is jó! Varázslatos világa, szinte kivétel nélkül, minden embert a képernyők elé vonz. Ha gyakran követi a Digi Sport műsorát, javasoljuk rendelje meg kábeltévés vagy műholdas tévés szolgáltatásainkat, ahol akár 2-3 közvetítés áráért, korlátlan ideig nézheti műsorunkat. Műholdas szolgáltatásunk az ország egész területén nézhető, így biztos találunk megoldást, hogy a színvonalas és izgalmas sporteseményeket, közvetlen az Ön otthonába is eljuttassuk. Kérjük, az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek kiválasztani a megfelelő tévés előfizetést Önnek:

Telefonos ügyfélszolgálat:
1272 (DIGI telefonhálózatról ingyenesen hívható zöld szám; DIGI telefonhálózaton kívülről helyi tarifával hívható kék szám)
Külföldről hívható telefonszám: +36 (1) 707 0707
E-mail:
Ügyfélszolgálat (Műholdas) ugyfelszolgalat@digi.tv
Ügyfélszolgálat (Kábeles) ugyfelszolgalat@digikabel.hu


 

DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
18:45
Tenisz
ATP-világbajnokság, London A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
17:15
Jégkorong
szlovák Extraliga, MAC Újbuda - Nové Zámky A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.