Képek
A gránátvörös-kékek fantasztikus játékkal hódították el negyedik alkalommal a trófeát.
További képek
Sir Alex Ferguson csapata a Blackpool elleni hazai siker után vehette át a PL-elsőségért járó trófeát. Ezzel megszerezte története 19. bajnoki címét amellyel immáron egyedül csúcstartó Angliában.
További képek
Andre Villas-Boas csapata 1-0-ra legyőzte a Braga együttesét a dublini döntőben (fotók: Reuters)
További képek
A Roma elleni döntetlennel ugyan már egy héttel korábban eldőlt, hogy a piros-feketék az aranyérmesek, ám a Cagliari elleni siker a hazai pályán való örömünnepre is alkalmat adott. Fotók kommentár nélkül.
További képek
Döntetlennel bajnok a Manchester United, a Chelsea ráadásul nem is tudott győzni. Otthon veszített fontos meccsen a Liverpool a Tottenham ellen, míg az Arsenal otthon zakózott.
További képek
Tulajdonképpen megnyerte a bajnokságot a Manchester United a Chelsea legyőzésével, kiütéses sikert aratott a Liverpool is. A Manchester City vereségét követően egy pótolt mérkőzésen nagy lépést tett a Bajnokok Ligája felé.
További képek
A Roma elleni gólnélküli döntetlennel a Milan megszerezte története tizennyolcadik bajnoki címét. Íme a mérkőzés és az örömünnep képei!
További képek
Nyertek a két milánói gigász, míg a Juventus a Catania ellen vesztett pontot. Győzött viszont a torinóiak nagy rivális Roma.
További képek
A télről elmaradt mérkőzéseknek hála néhány élcsapat pár napon belül kétszer is pályára lépett. Az angol pontvadászat elmúlt hetének legérdekesebb fotói.
További képek
Simán nyert a Milan, botlott a Napoli és az Internazionale is, az egyébként is gyengélkedő Roma pedig otthon kapott ki a Palermótól.
További képek
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
20:15
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora A program élőben látható
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport © 2010-2018 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.