Videók
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Mónus József és Senánszky Petra volt a vendég, a téma természetesen az íjászat és a búvárúszás volt.
Videó lejátszása (39)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Bérczi István volt a vendég, a téma természetesen a torna volt.
Videó lejátszása (68)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Galló Illés és Pásztor György volt a vendég, a téma természetesen a jégkorong volt.
Videó lejátszása (104)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Miklós Edit volt a vendég, a téma természetesen a sí volt.
Videó lejátszása (101)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Szabó Nikolett és Németh Miklós voltak a vendégek, a téma természetesen az atlétika volt.
Videó lejátszása (102)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Kőbán Rita és Homonnai Luca voltak a vendégek, a téma természetesen a kajak-kenu volt.
Videó lejátszása (144)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Balogh Judit és Dallos János voltak a vendégek, a téma természetesen a kosárlabda volt.
Videó lejátszása (114)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Müller Sándor és Sallói Dániel voltak a vendégek, a téma természetesen a labdarúgás volt.
Videó lejátszása (201)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Zsivoczky-Farkas Gyöngyi és Zsivoczky Attila voltak a vendégek, a téma természetesen az atlétika volt.
Videó lejátszása (425)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Szabó Barbara és Sterk Katalin voltak a vendégek, a téma természetesen a magasugrás volt.
Videó lejátszása (453)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
Az Újpest FC együttese jelenleg a Fáy utcában tréningezik...
A magyar női vízilabda-válogatott kedden Olaszország ellen...
Az eredmény a hazai rendezésű asztalitenisz World Tour-versenyen...
Soós Rékával, az FC Barcelona CBS kosárlabdázójával beszélgetett...
Pesti Marcell, a Kecskeméti RC röplabdázója és Pesti Ambrus...
Artner Tamással, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzőjével...
Dr. Salát Gergely Kína-kutató volt Szombathy Pál műsorvezető...
Vincze Balázs, az A-Híd OSC Újbuda vezetőedzője volt Szombathy...
Vladan Matic, a Grundfos Tatabánya KC vezetőedzője volt Szombathy...
A szenzációs teljesítményt nyújtó magyar együttes 27-25-re...
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.