Videók
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Fábiánné Rozsnyói Katalin volt a vendég, a téma természetesen a kajak-kenu volt.
Videó lejátszása (50)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Walter Tamás volt a vendég, a téma természetesen a sporthorgászat volt.
Videó lejátszása (8728)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Kontsek Jolán és Márton Anita volt a vendég, a téma természetesen az atlétika volt.
Videó lejátszása (195)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Mónus József és Senánszky Petra volt a vendég, a téma természetesen az íjászat és a búvárúszás volt.
Videó lejátszása (76)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Bérczi István volt a vendég, a téma természetesen a torna volt.
Videó lejátszása (89)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Galló Illés és Pásztor György volt a vendég, a téma természetesen a jégkorong volt.
Videó lejátszása (134)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Miklós Edit volt a vendég, a téma természetesen a sí volt.
Videó lejátszása (161)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Szabó Nikolett és Németh Miklós voltak a vendégek, a téma természetesen az atlétika volt.
Videó lejátszása (118)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Kőbán Rita és Homonnai Luca voltak a vendégek, a téma természetesen a kajak-kenu volt.
Videó lejátszása (166)
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora, a Megint mesélek, amelyben ezúttal Balogh Judit és Dallos János voltak a vendégek, a téma természetesen a kosárlabda volt.
Videó lejátszása (130)
DIGI Sport 1 ÉLŐ műsor
06:55
Reggeli Start
(benne Sport 24) A program élőben látható
20:30
Labdarúgás
Serie A TIM, Fiorentina-Torino A program élőben látható
23:00
Tenisz
WTA-torna, Acapulco A program élőben látható
DIGI Sport 2 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
DIGI Sport 3 ÉLŐ műsor
Ezen a napon nincs élő program.
A Manchester United nyerte meg a Ligakupát Angliában, Balogh...
Mióta visszavonult a profi sporttól, Szeles Mónika próbál...
Babos Tímea az idén Budapesten nyert először WTA tornán...
Itthon ünnepelhet a Fradi az Euro Kupa döntőjében. Az ördögök...
Délszlávok helyett olaszok – hazai medencében. Kisorsolták...
Újabb fejezetéhez érkezett Vitray Tamás megújult műsora,...
Bajusz Gergő, a Pick Szeged kézilabdázója volt Szombathy...
Remili Mohamed, a Vasas FC labdarúgója volt Szombathy Pál...
DIGI Sport © 2010-2017 - Minden jog fenntartva. - Felhasználási szabályzat - Általános hirdetési feltételek
Tilos a digisport.hu tartalma bármely részének vagy egészének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.