DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse
Magyar labdarúgás

A Kisvárda kazah, a Puskás Akadémia portugál, a Fehérvár azeri csapattal meccsel a Konferencia Ligában

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerdán elkészítette az Európa Liga és az Európa Konferencia Liga párosításait is, így kiderült, hogy a Kisvárda a Kajrat Almatival, a Puskás Akadémia a Vitória Guimaraessel, míg a MOL Fehérvár a Qabalával csap össze utóbbi sorozat selejtezőjének második fordulójában.

A Kisvárda kazah, a Puskás Akadémia portugál, a Fehérvár azeri csapattal meccsel a Konferencia Ligában

A lényeges információk már fent olvashatók, annyi kiegészítéssel, hogy az Európa Ligában ezúttal sincs magyar érdekeltségű alakulat - ez csak úgy éehetséges, amennyiben a bajnok Ferencváros a BL-selejtező későbbi szakaszában kiesne, hiszen akkor az EL csoportkörért játszhatna/abban folytathatná remélt európai menetelését.

Ha már Ferencváros: az már most eldőlt, hogy amennyiben az FTC borítaná a papírformát, és nem jutna túl a kazah Tobolon, akkor az EKL-be esne ki, és vagy a macedón Skupival, vagy a gibraltári Lincolnnal nézne farkasszemet.

Erre kicsi az esély, az viszont borítékolható, hogy három klubcsapatunk is megkezdi menetelését a selejtező második fordulójában. Az NB I-ben ezüstérmes Kisvárda a kazah Kajrat Almatival, a bronzérmes Puskás Akadémia a Vitória Guimaraessel, míg a negyedik Fehérvár az azeri Qabalával játszik. A Vidi otthon kezdi majd a párharcot, míg a másik két honi alakulat idegenben lép először pályára.

A második kör - amelyben a magyar csapatok érdekeltté válnak - párosításainak első felvonására július 21-én, a visszavágókra július 28-án kerül sor.
 

LABDARÚGÁS, UEFA EURÓPA KONFERENCIA LIGA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
MOL Fehérvár - Qabala (azeri)
Kajrat Almati (kazah - Kisvárda
Vitória Guimaraes (portugál) - Puskás Akadémia

 


Megtekintések száma: 979 2022-06-15 14:52:05

TV Műsor
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Sport 3
TV Műsor

DIGI Wifi 6 oldal


DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse