DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse
Sport24

Meskó: Brady 50 éves koráig is játszhatott volna

A magyar származású Meskó Zoltánt 2010-ben az ötödik körben drafolta a New England Patriots, így a punter Tom Brady csapattársaként mutatkozott be az NFL-ben, és 2012 februárjában együtt veszítették el a 46. Super Bowlt, igaz, a most már hivatalosan is visszavonuló irányító végül hétszer elhódította a Lombardi-trófeát. A DIGI Sport híradójának nyilatkozó Meskó szerint Brady akár 50 éves koráig is játszhatott volna, de nem szeretett volna úgy járni, mint a Washingtonban levezető kosárlegenda Michael Jordan.

A video csak Magyarországi IP címről érhető el!

 

 

„Szerintem elég nagy meglepetés a visszavonulása az egész világnak, hiszen akár 50 éves koráig is játszhatott volna. Erős a karja és még jó formában van. De nem akarta, hogy szemtanúi legyünk egy esetleges hanyatlásnak. Mint egy rocksztár. A csúcson hagyja abba. Ha emlékszünk még Michael Jordanre, és a Wizardsban eltöltött szezonjára, arra nem gondolunk jó szívvel. Egy kicsit megtépázta az imidzsét. Éppen ezért tisztelem azt, amit Brady tett, mert nem egy mágikus szezon után vonult vissza, amikor mindenki, állva tapsolva ünnepelte őt” – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának, a Sport 24-nek Meskó Zoltán, a New England Patriots korábbi játékosa.

Tom Bradyt a hatodik körben draftolta a Patriots, az irányító pályafutása során pedig 243 győzelemével, 85 520 passzolt yardjával és 624 kiosztott TD-jével is rekorder a ligában, ahol háromszor lett MVP. „Azért hét Super Bowl… Talán a yardok és a TD-passzok rekordját megdönthetik, akár még Patrick Mahomes is, de a többiben a statisztika mást mond. Talán, ha 300 évet veszünk alapul, akkor megdönthetik a többi rekordot is, amikor a modern orvostudomány meghosszabbítja a játékosok pályafutását.”

Brady maximalizmusáról is jól ismert, így Meskó szerint nem meglepő, hogy mégsem játszik további öt évig. „Szerintem a Twitteren közétett búcsúzó levelében is azt taglalja, hogy a foci elvár egy szintet, amit már nem érez magában, és ha nem tudja a saját maga által elvárt száz százalékot hozni, akkor nem érdemes már folytatni.”

Sokak meglepetésére mostani búcsújában Brady nem említi korábbi csapatát, de Meskó szerint nincs ok izgalomra Bostonban. „Csak spekuláció, de azt is el tudom képzelni, hogy aláír egy 10 napos szerződést, és végül Patriótaként fog visszavonulni. Nagyon meglepődnék, ha nem így történne.”


Megtekintések száma: 1424 2022-02-01 22:45:59

TV Műsor
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Sport 3
TV Műsor

DIGI Wifi 6 oldal


DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse