DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse
Francia labdarúgás

Donnarumma nem érzi jól magát Párizsban?

A La Gazzetta dello Sport úgy vélekedik, hogy Gianluigi Donnarumma csak szenved Párizsban, és már nosztalgiával gondol vissza a Serie A-ra. Viszont a nyári visszatérésére gyakorlatilag semmi esély sincs.

Donnarumma nem érzi jól magát Párizsban?
(fotó: Reuters)

Gianluigi Donnarumma első párizsi szezonja nem a tervek szerint alakul: az Európa-bajnok kapus nem állandó kezdő a francia listavezetőnél, ráadásul az ő hibája is kellett ahhoz, hogy csapata a nyolcaddöntőben elbúcsúzzon a Real Madriddal szemben.

A La Gazzetta dello Sport szerint Donnarumma "szenved" Párizsban, és nosztalgiával gondol vissza a Serie A-ban töltött időszakra, és úgy általában Olaszországra.

A lap azonban azt is kifejti, hogy a kapus hazatérésére szinte egyáltalán nincs esély, elsősorban a hatalmas fizetése miatt. A Milanhoz való visszatérést teljes mértékben kizárják, az Inter nemrég szerezte meg André Onanát, egyedül a Juventus jöhet(ne) szóba. Azonban a torinóiak sem tudnák állni a fizetését, ami bónuszokkal együtt 10 millió euróra rúg évente.

Az is eldőlt, hogy Donnarumma nem lesz ott a katari világbajnokságon, hiszen Olaszország alulmaradt Észak-Macedóniával szemben a pótselejtezőn.


Megtekintések száma: 968 2022-03-31 12:04:24

TV Műsor
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Sport 3
TV Műsor

DIGI Wifi 6 oldal


DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse