DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse
Francia labdarúgás

Hó- után gólzápor, idegenben nyert a Marseille

Az Olympique Marseille 4-2-re győzött a St. Étienne vendégeként a Ligue 1 30. fordulójában. A Monaco Metzből hozta el a három pontot.

Hó- után gólzápor, idegenben nyert a Marseille
(fotó: Reuters)

A ST. ÉTIENNE-MARSEILLE MECCS GÓLJAI

A video csak Magyarországi IP címről érhető el!

 

Eredetileg szombat esti meccs lett volna a St. Étienne-Marseille, de a hóhelyzet miatt vasárnapra halasztották. Úgy tűnt, ez a hazaiaknak jön jobban, hiszen Bouanga révén már a kilencedik percben megszerezték a vezetést, igaz, ehhez kellett Pau López hatalmas hibája is.

Az első félidő ráadásában Payet büntetőből egyenlített, majd Kolodziejczak ritkán látható öngóljával már az OM-nél volt az előny. A folytatásban Dieng is büntetőből volt eredményes, Harit szerezte a negyediket, és csak a 86. percben szépített Gourna-Dunath egy szép átlövésből. A ST. Étienne így nem tudott elmozdulni az osztályozós helyről, a Marseille viszont hárompontos előnyre tett szert a második helyen.

A Monaco a PSG elleni 3-0-val vonult el a válogatott szünetre, és a hercegségbeliek a Metz ellen is a győzelem útján maradtak, Ben Yedder és a csereként beállt Boadu volt eredményes, hiába lőtt szépségdíjas gólt a hazaiaktól Amadou.

A METZ-MONACO MECCS GÓLJAI

A video csak Magyarországi IP címről érhető el!

 

A Clermont hiába egyenlített kétszer is a Nantes ellen, végül pont nélkül maradt, és továbbra is csak egy ponttal előzi meg az osztályozós helyen álló St. Étienne-t. A Troyes a végén brusztolta ki a győzelmet a Reims ellen, a Brest Montpellier-ben örülhetett.

LIGUE 1, 30. FORDULÓ
St. Étienne - Marseille 1-4
Metz - Monaco 1-2
Troyes - Reims 1-0
Clerrmont - Nantes 2-3
Montpellier - Brest 1-2

 


Megtekintések száma: 546 2022-04-03 16:57:48

TV Műsor
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Sport 3
TV Műsor

DIGI Wifi 6 oldal


DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse