DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse
Francia labdarúgás

A Bordeaux nyerte a kiesőjelöltek csatáját

A Girondins Bordeaux elmozdult az utolsó helyről, miután a Ligue 1 31. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén hátrányból fordítva győzött a Metz ellen.

A MÉRKŐZÉS GÓLJAI

A video csak Magyarországi IP címről érhető el!

 

Hatpontos meccsre készült a Bordeaux és a Metz, hiszen ez a két csapat tanyázik a Ligue 1 utolsó két helyén. Ráadásul egyik gárda sincs túl jó formában, a Bordeaux nyolc-, a Metz kilencmeccses nyeretlenségi sorozatot tudhatott maga mögött.

Az első félidő után úgy tűnt, a vendégek rossz szériája szakad meg, miután a 21. percben Didier Lamkel Zé a jobb sarokba fejelte De Préville beadását. Az Oroszországból érkezett kameruni támadó első gólját szerezte a Ligue 1-ben.

A Bordeaux viszont szünet után talpra állt, az 52. percben Ricardo Mangas megpattanó lövésével egyenlíteni is tudott, majd a 68. percben Niang pofozkta a labdát közelről a kapuba. A 88. percben a Girondins eldöntötte a meccset, egy szöglet után Hvang közelről fejelt a kapuba.

A Bordeaux ezzel a sikerrel megelőzte a Metzet, és már csak egy pont a hátránya az osztályozós helyen álló St. Étienne-nel szemben.

LIGUE 1, 31. FORDULÓ
Bordeaux - Metz 3-1

 


Megtekintések száma: 550 2022-04-10 14:56:25

TV Műsor
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Sport 3
TV Műsor

DIGI Wifi 6 oldal


DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse