DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse
Francia labdarúgás

Elszálltak a Nice BL-reményei?

A Nice súlyos vereséget szenvedett a Lens otthonában a Ligue 1 31. fordulójában. A Monaco legyőzte a Troyes-t, a Lille döntetlent játszott Angers-ban.

A LENS-NICE MECCS GÓLJAI

A video csak Magyarországi IP címről érhető el!

 

A Nice a mindenkire veszélyes Lens otthonában vendégszerepelt, de a kikötővárosi együttesnek minden győzelemre szüksége van, ha életben akarja tartani BL-reményeit. A Rennes szombati győzelme emiatt nem is jött jól Christophe Galtier együttesének.

A Lens hamar megfogyatkozott, egy Haidara-Atal összecsapást követően előbbit azonnal kiállította a játékvezető. A hazai csapat azonban nem rogyott meg, sőt, a második félidő elején Kalimuendo révén vezetést is szerzett, majd az 55. percben Doucouré szép tekerésével növelte is az előnyét.

A nizzaiak nem sokkal később szintén megfogyatkoztak, Lemina tartott rá ellenfele lábára a hazai tizenhatoson belül, így megkapta a második sárga lapját. A létszámkiegyenlítődés után a Lens tovább növelte előnyét, egy kiugratás után Kalimuendo elvitte a labdát a messzire kifutó Benítez mellett, majd az üres kapuba helyezett. A súlyos vereségnek köszönhetően a Dante kiállítása miatt kilenc emberrel záró Nice BL-álmai egyre messzebbre szállnak.

AZ ANGERS-LILLE MECCS GÓLJAI

A video csak Magyarországi IP címről érhető el!

 

A címvédő Lille az Angers otthonában vendégszerepelt, és Tiago Djalo öngólja miatt a 64. percben hátrányba került, ám Zhegrova pompás lövésének köszönhetően végül egy ponttal gazdagodott.

A MONACO-TROYES MECCS GÓLJAI

A video csak Magyarországi IP címről érhető el!

 

A Monaco Caio Henrique remek szabadrúgásával jutott előnyhöz a Troyes ellen, és bár ezt a vendégek még kiegyenlítették, Volland találatával végül a hercegségbeliek szerezték meg a győzelmet.

Nem bírt egymással a Brest és a Nantes, a vendégek a 10. percben Kolo Muani remek pörgetésével szereztek vezetést, de a 67. percben Lafont kapus nem jött ki egy szögletnél, és Chardonnet közelről egyenlíteni tudott.

A BREST-NANTES MECCS GÓLJAI

A video csak Magyarországi IP címről érhető el!

 
LIGUE 1, 31. FORDULÓ
Lens - Nice 3-0
Monaco - Troyes 2-1
Brest - Nantes 1-1
Angers - Lille 1-1

 

 


Megtekintések száma: 664 2022-04-10 18:59:37

TV Műsor
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Sport 3
TV Műsor

DIGI Wifi 6 oldal


DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse