DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse
Olasz labdarúgás

Lukaku visszatér az Interbe

Romelu Lukaku a következő szezont egykori klubjánál, az Internél tölti kölcsönben, és ennek érdekében fizetési igényeiből is engedett.

Lukaku visszatér az Interbe
(fotó: Reuters)

A belga válogatott támadó 10 hónappal ezelőtt 113 millió euróért szerződött a Chelsea-hez, de Londonba való visszatérése nem igazán sikerült: az utolsó 15 meccsén csak háromszor talált be, sokszor csak a kispadot koptatta. Csapata a Premier League-ben harmadik lett, a Ligakupa és az FA-kupa döntőjét is elbukta a Liverpool ellen.

Lukaku egy korábbi nyilatkozatában utalt rá, hogy nem igazán boldog a Chelsea-nél, és vélhetően Thomas Tuchel sem számol vele. A támadó már többször is mondta, hogy szívesen visszatérne az Interhez, és a milánóiak is szívesen látnák újra a soraikban.

A belga futballista végül szerdán hivatalosan is visszakerült a milánóiakhoz, akik 8 millió eurót adtak az egy év kölcsönért, de ez további néggyel nőhet. Az üzlet érdekében Lukaku jelentős fizetéscsökkentésbe is belement, az éves 12 millió euró mellett megelégszik "csak" 7.5-tel. A megállapodás nem tartalmaz vételi lehetőséget - sem opcionálisat, sem kötelezőt.


Megtekintések száma: 318 2022-06-29 21:35:34

TV Műsor
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Sport 3
TV Műsor

DIGI Wifi 6 oldal


DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse