DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse
Angol labdarúgás

Ronaldo jelen állás szerint marad Manchesterben

Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano saját Twitter-oldalán azt írta, bár a Manchester Unitedben futballozó Cristiano Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes több klubbal is tárgyal, a Vörös ördögök nem szeretnének megválni CR-től.

Ronaldo jelen állás szerint marad Manchesterben
(fotó: Reuters)

A napokban egyre több pletyka látott napvilágot a nemzetközi sportsajtóban Ronaldót illetően. Lehetett hallani a Bayern München érdeklődéséről, ahogyan az AS Roma és a Chelsea puhatolózásáról is. A bajorok ezt azóta cáfolták, ám felmerül a kérdés, hogy az ötszörös aranylabdás marad-e a Unitednél, amellyel a 2022/23-as idényben csak az Európa Ligában szerepelhetne.

A portugál tavaly tért vissza az Old Traffordra, ám a gárda finoman szólva sem teljesített jól, így benne van a pakliban, hogy az ibériai klasszis továbbáll. Ennek ellenkezőjéről az új tréner, Erik ten Hag személye is meggyőzheti, hiszen Ronaldónak tetszik a szakember filozófiája.

A transzferügyekben bennfentesnek számító Romano saját Twitter-oldalán azt írta, az MU-nak esze ágában sincs elengednie CR-t, akinek ügynöke, Jorge Mendes ennek ellenére több klubbal is tárgyal, mert a játékos szeretné felmérni a piacot, és más együttesek ambícióit is. Hogy ebből mi sül ki, azt nem tudjuk, de mielőtt elintéznénk egy kézlegyintéssel, mondván, ezeknek a pletykáknak nincs alapja: korábban az is elképzelhetetlennek tűnt, hogy Ronaldo a Juventusba igazol, majd az is, hogy újra a Man. unitedben köt ki...


Megtekintések száma: 277 2022-06-26 19:13:10

TV Műsor
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Sport 3
TV Műsor

DIGI Wifi 6 oldal


DIGI Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel A Nap Hőse